Huawei szupereszköz: az iroda parancsnoki hídja

2022.05.20. 13:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Könnyebb átlátni és kezelni eszközeinket, ha jól választunk: itt a Huawei megoldása.

2022-re végre elfelejthetjük azt az érzést, amikor az irodában vagy otthon különféle eszközök között rohangálunk, idegeskedünk azon, hogyan kerül az adat egyikről a másikra, melyiken hagytuk a dokumentumainkat, melyik elegendő egy adott munkára – és miért nincs épp a közelben. A Huawei mérnökei már évek óta azon dolgoznak, hogy a laptop, a telefon, a monitor és minden egyéb eszköz egy ökoszisztéma részeként egymáshoz kapcsolódva szolgálják az egyszerűbb és kényelmesebb használatot.

1 1024x650

Huawei mobilokról már 2018 óta akár egyetlen érintéssel lehet fájlokat továbbítani laptopra, két évvel később pedig megérkezett a többképernyős együttműködés, amellyel notebookok, mobilok és tabletek megoszthatják egymással kijelzőjüket és akár fájlokat másolhatunk közöttük úgy, mintha egy és ugyanaz az eszköz lenne előttünk. Most pedig még magasabb szintre lépett az együttműködés: íme a Super Device!

A koncepció lényege tényleg egyetlen "szupereszköz": a telefon. A Huawei PC-k vezérlőközpontjából egy pillanat alatt elérhetjük a mobilon tárolt fájlokat, de a telefon képernyőjét is megjeleníthetjük a laptopon, ahol közvetlenül indíthatunk el akár több mobilappot egymás mellett, de a telefonnal készített képeket is megtekinthetjük nagyobb képernyőn.

3 1024x650

Egy MateBook D14, vagy MateBook D15 laptop mellé például kiváló kiegészítő lehet egy tablet is. Ha például egy MatePad 10.4-et társítunk a számítógéphez, szintén úgy érhetjük el a rajta tárolt adatokat, mintha a laptop külső meghajtója lenne. Ráadásul kiterjeszthetjük rá a képernyőt is, vagy épp digitális rajztáblának használhatjuk: a MatePad felületére digitális tollal rajzolt ábrák megjelennek a laptop vagy a monitor kijelzőjén.

Ha még nagyobb képre vágyunk, legyen az iroda középpontja egy MateView monitor: akár 4K felbontást és P3 színskálát is támogatva sokkal részletesebben jelennek meg rajta a laptop, tablet és mobil tartalmai. És ne felejtsük el azt sem, hogy egy iroda egyik szobájából a másikba átülve eltűnhet a router jele és vele az internetkapcsolat: a Huawei AX3 routerével erre se lehet gondunk, hiszen minden szobában stabil kapcsolat vár, bárhol dolgoznánk az asztaltól a kanapén át.

2 1024x650

Érdemes tehát megfontolni, hogy az iroda vagy az otthoni munkakörnyezet összeállításakor a Huawei mindenben együttműködő eszközparkjából alakítsunk egy olyan parancsnoki hidat, ahonnan bármit könnyen, gyorsan elvégezhetünk.

Bármilyen célra is keresünk tabletet, laptopot, vagy monitort, a Huawei webáruházban minden igényre találunk megfelelő eszközt.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.