Ajándékozz életre szóló élményeket

2022.06.27. 13:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha te is késégbeesetten járod a plázák boltjait, amikor ajándékot keresel szeretteid számára, mi több, egy egész napon át tartó kutakodás után sem tudod, hogy mi az, amivel igazán nagy örömet szerezhetnél számukra, akkor a legjobb helyen jársz! Mi megmutatjuk, hogyan tudod nekiadni a legnagyobb kincsedet – az idődet - úgy, hogy a legnagyobb élménnyé váljon.

Skyward Elmenyplaza-35

Születésnap, névnap, évforduló, karácsony, esküvő, ballagás: mind egy-egy meghitt és különleges nap az év során, amikre minél tovább emlékezni akarunk akár főszereplői, akár vendégei vagyunk az eseménynek.

Tedd a kezed a szívedre, és valld be őszintén: te emlékszel rá, mit kaptál három éve a nagymamádtól karácsonyra? Esetleg arra, hogy te mit adtál a testvérednek, vagy a szüleidnek? Ha nemmel válaszoltál, és egy közelgő születésnap miatt most sem tudod, hogy mivel ajándékozd meg az ünnepeltet, akkor kérlek, olvass tovább.

elmenyplaza-elmeny-ajandek-utalvany

A legújabb telefont is le kell cserélni egyszer, és a legszebb cipő talpa is elkopik az évek alatt. De egyetlen dolgot senki sem vehet el tőled és attól, akit a legjobban szeretsz. Az együtt átélt élményeket és felejthetetlen pillanatokat.  

Az ÉlményPláza 2013-ban azért született meg, hogy egy helyen válogathass a felejthetetlen élmények között. Képzeld el, hogy az idei karácsonyon olyan ajándékokat teszel majd a fa alá, amik soha nem kopnak el és nincs hozzájuk garancia levél sem.

Éld át szüleiddel a tandemugrás vagy a szabadesés adta szabadság érzését , vagy vidd el a gyerekeidet egy olyan VR vidámparkba , ahol együtt szállhattok szembe az elemekkel.

Elmenyvezetes kiskunlachaza palyanap-20

A közelgő házassági évfordulótok miatt sem kell aggódnod, feleséged biztosan örülni fog a masszázsok, a day spa és a borhotelek kényeztetésének. De ha mindketten valami igazán extrém őrületre vágytok, az élménylövészet lesz a garantált siker. Ha tudod, hogy az apósod fiatal kora óta egy Porchere vágyik, akkor ajándékozd meg élete legnagyobb élményével, és amíg ő 220 felett elhagyja a valóságot, te pattanj be egy Mustangba és érezd, hogy tiéd a világ! 

Az ÉlményPlázából 2013-óta több, mint 110.000 elégedett fogyasztó távozott egy különleges élménnyel gazdagodva.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.