Az építőkocka, amit egész biztos nem kell szedegetned a gyereked után

2022.06.28. 12:43 Módosítva: 2022.07.06. 16:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Anyukák, apukák számtalan elvárással találkoznak, és ők magunk is folyamatosan monitorozzák saját magukat. Hozzájutott szemünk fénye a megfelelő mennyiségű gyümölcshöz? Játszott ma olyat, ami nem csak élvezetes, hanem fejleszti is? Evett valami finomat? Három kérdés a sokból, amit a lelkiismeretes szülők feltesznek maguknak. Talán meglepő, de létezik egyetlen válasz ezekre a felvetésekre.

Alig három hónappal ezelőtt egy különleges áruval megrakott konténer érkezett hazánkba, a tározó százezer színes, vidám hangulatot árasztó csomagot rejtett magában, amik egy időben tartalmaztak építőkockákat és gumicukrot. Nem kell párhuzamos világokra gondolni, a Smoke Tea Kft. szállítmánya, az Amos gumicukor egyszerre játék és csemege. Gyakorlatilag építőkockákról van szó, amelyek ízletes gumicukorból készülnek.

NAG3592 másolata

Az Amos, a gumicukrok új generációja felejthetetlen, különleges élményt nyújt az egész családnak, de elsősorban a legkisebbeket teszi majd boldoggá. Ez a 4D-s termék az egyetlen a gumicukrok között, amellyel lehetséges térben építeni, gyakorlatilag bármit el lehet készíteni belőle, ennek csak a gyerek fantáziája szabhat gátat, illetve az a tény, hogy az Amos valódi gyümölcslé tartalmának köszönhetően rendkívül finom, így valószínűleg kevesen vannak, akik az önfeledt építkezés közben ne kapnának be egy-egy darabot. A gyártók azonban gondoltak erre a problémára is, mindegyik kiszerelésben találhatóak plusz elemek.

Mivel az Amos – mint minden építős játék – a kreativitásra, a fantázia szárnyalására épít, így kitűnő fejlesztő a kicsik számára. Szabadon engedhetik képzeletüket, így lesz majd a színes kockákból kisautó, szárnyas hajó vagy űrlény.

És mi történik, amikor a gyerek, anyuka és apuka elfárad az önfeledt és ötletgazdag játékban? Az Amos gumicukrot (ellentétben az egyéb építőjátékokkal) nem kell derékfájdító hajladozások között összeszedni, annak sincs meg a veszélye, hogy fájdalmak árán belelépünk valamelyik széthagyott darabba, hanem elfogy magától, akár már játék közben. Gyümölcslétartalmának köszönhetően rendkívül finom, szőlő, alma, narancs, citrom, ananász és eper ízben érhető el. Teljes mértékben mentes mesterséges színezéktől, aromáktól, gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

NAG3582 másolata

Világszerte a gyerekek kedvence

Az Amos gumicukor már bizonyított a világ számos pontján, francia, német, mexikói és amerikai gyerekek ezreinek vált a kedvenc finomságává és kedvenc játékává egy időben, most pedig a termék Magyarországra is megérkezett. Az Amost Kína vezető élelmiszeripari gyártója és exportőre készíti, akiket tápanyag- és funkcionális édességszakértőként is előkelő helyen jegyeznek a piacon immár húsz éve.

A Smoke Tea Kft. minden olyan termék forgalmazásában érdekelt, ami különböző korosztályoknak megadja az újdonság élményét és örömet okoz, így nem volt kérdés az, hogy ezt a terméket is behozzák az országba. Az Amos gumicukor a következő helyeken vásárolható meg:

  • Országszerte a Rossmann polcain
  • Budapesten az összes MANNA ABC-ben
  • Országosan az összes Privát ABC-ben
  • Next Pont üzletekben
  • Egyes CBA és SPAR üzletekben is

A vonattól a gyümölcsig: többféle kiszerelésben

Az Amos termékei négyféle kiszerelésben kaphatóak.

100 gramm BLOCKS gumicukor autó

Amos 7 carkit

A szerelés és a járművek iránt kicsit is érdeklődők nagy kedvence. A színpompás autó a jól strukturál útmutató segítségével könnyűszerrel összerakható, de természetesen bármi kirakható az eper- vagy almalével megbolondított kockákból. A simítózáras csomagolásnak köszönhetően a fel nem használt, el nem fogyasztott darabok higiénikusan visszazárhatóak minden kiszerelés esetében.

100 gramm FRUITS gyümölcsös gumicukor

Amos 4 Fruits

A gyönyörűen kidolgozott gyümölcs alakú finomságok külseje nem csal, mint már említettük, valódi gyümölcsök, valódi vitamindús leve adja az ízüket. A kiszerelésben található gumicukrok építkezésre nem alkalmasak, viszont már csak az esztétikai élmény miatt is jólesik fogyasztani őket.

100 gramm BLOCKS építőkockás gumicukor

Amos 6 blocks

A kiszerelés azoknak való, akiknek egyáltalán nem szükséges összerakási útmutató az építkezéshez, akik kifejezetten szeretnek a saját fejük után menni. A csomagban található kockákból szabadon építhető, bármi, lehetséges kreatívkodni, ötletelni és építkezni.

450 gramm BLOCKS gumicukor vonat

Amos 2 train

A vonat minden kicsik nagy kedvence, ezt számtalan könyv és gyerekfim bizonyítja. A doboz az építőjáték-édességen felül síneket is tartalmaz. A mozdony és a vasúti kocsikon túl bármi más megalkotható a csomag tartalmából.

Az önfeledt építkezéssel, játékkal töltött idő hamar elrepül, az ízletes édesség pedig pillanatok alatt elfogy. De AMOS gumicukorból mindig lesz elegendő, a cég üzemeiben évente 100 000 tonna terméket gyártanak, hogy senki se fogyjon ki soha az Amosból és a vidám családi pillanatokból.

Amos 5
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.