Már Magyarországon is elérhetőek a KIVI okostévéi

2022.07.25. 13:52 Módosítva: 2022.07.28. 10:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Egy modern televíziónak több fronton is profi minőséget kell szállítania. A szemet gyönyörködtető dizájn mellett kiváló technológia és különböző okosrendszerek is szükségesek ahhoz, hogy a felhasználói élmény teljes legyen a sorozatok élvezetétől, a filmeken át, egészen a videójátékokig. A KIVI termékkínálata minden fronton helytáll.

A televíziókészülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó ukrán KIVI készülékei már Magyarországon is elérhetőek az EMAG, és a Media Markt üzleteiben. A médium szegmensbe tartozó televíziók a 24-től egészen a 65 colos átmérőig, különböző felbontásokban és keret nélkül varázsolják az otthonokba a modern televíziózás élményét.

1000 560

A külső megfog

A KIVI igen komoly csapatot mozgatott annak érdekében, hogy megalkossák televízióik letisztult, modern dizájnját; igazi nemzetközi munka volt, hiszen a cég három különböző irodájának dizájnszakemberei dolgoztak azon, hogy a több mint 300 elkészült javaslatból a modellek elnyerjék végső, minimalista formájukat.

A készülékek elülső, látható keretei csupán 2,6 milliméteresek, mindegyik modell Direct LED technológiával működő háttérvilágítást használ, a 20 milliméteres optikai távolság pedig lehetővé teszi, hogy a tévék a lehető legközelebb kerüljenek a falhoz, akár állványt, akár fali konzolt használunk.

A belső megtart

A forma letisztultsága azonban mit sem ér a kiváló technológia nélkül. A KIVI tévék A+ kategóriás paneleket használnak a tökéletes képi világ megteremtéséhez; kiváló fényerő, dinamikus háttérfény és gazdag színskála lett az eredmény. A fejlesztők a HDR-opciót sem hagyták ki, és nem csupán a merevlemezen lévő fájlok esetben, hiszen a HDR formátum az online tartalmak és a játékok esetében is tökéletesen működik.

1000 560 3

A gyönyörű képi élményt a Super Contrast Control teszi teljessé; a technológiának köszönhetően nemcsak a teljes képtartományban, hanem annak különböző területein is változtathatjuk a kontrasztbeállításokat. Az UltraClear technológia pedig lehetővé teszi, hogy a KIVI tévékészülékek UltraHD képernyői teljes erejüket kihasználva sugározzák a tökéletes képeket a 4k-nál alacsonyabb minőségű tartalmak esetében is.

A látványon túl a hangzás mellett sem érdemes elmenni. Az új KIVI készülékeknél ezért az iparági veteránnak számító JVC Kenwood belső hangszórói szolgáltatják a hangélményt.

Applikált szórakozás a csomagban

A technológiai támogatás mellett a KIVI készülékek a korszellemnek megfelelően komoly applikációs támogatással érkeznek. A csomag lelke a KIVI MEDIA alkalmazás, amelyhez minden KIVI televízió tulajdonos ingyenesen hozzáfér a készülék megvásárlása és beüzemelése után. Az alkalmazást természetesen folyamatosan fejlesztik, update-elik, és a fizetős tartalmak mellett számos ingyenesen elérhető tartalom is rendelkezésre áll. Az applikáción belül a MEGOGO kínálatba tartozó TV-csatornák, filmek, fitneszbloggerek által készített edzések lesznek elérhetőek. A filmek és sorozatok között a zömével angol nyelvű tartalmak mellett jó néhány magyar nyelvű alkotás is rendelkezésre áll majd!

1000 560 4

A sorozatok, filmek és a mozgás szerelmesei mellett a gamerek sem maradnak tartalmak nélkül. A KIVI MEDIA applikációban az AirConsole és a Boosteroid szolgáltatásokkal való együttműködésnek köszönhetően a felhőalapú játék is része az élménynek. Több mint 200 PC-s és konzoljáték áll rendelkezésre a játékoskedvű KIVI-tulajdonsok számára, akiknek csupán annyit kell tenniük, hogy előfizetnek a Boosteroid havidíjalapú szolgáltatására, illetve regisztrálnak és csatlakoztatnak egy játékra alkalmas kontrollert vagy gamepadot Bluetooth-on vagy kábel segítségével, de aki szeretné, egy applikáció segítségével a mobiltelefonját is használhatja irányítóként a játékokhoz. A fizetős tartalmak mellett természetesen számos ingyenesen elérhető játékkal is lehet játszani. A Boosteroid ráadásul egy órányi ingyenes játékot biztosít a KIVI TV felhasználóknak!

Összességében tehát igen gazdag és szerteágazó csomaggal van dolgunk:

Tévécsatornák – a fizetős csomagban különböző nemzetközi csatornák tartalmait élvezhetjük

  • Filmek – több mint 2000 ingyenes és folyamatosan bővülő fizetős filmcsomag, integrálva a MEGOGO-val
  • Játékok –a KIVI MEDIA applikációba integrált módon családi és komolyabb játékokat élvezhetünk
  • Sport szekció –a KIVI MEDIA sportszekciójának segítségével hamarosan testépítőbajnokok és személyi edzők segítségével hozhatják csúcsformába magukat a KIVI TV-felhasználók

A termék a Media Markt üzleteiben is elérhető.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.