Henri Gonzo, Lóci és Fehér Balázs a Hajógyár augusztusi sorozatában

2022.08.02. 13:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Hajógyár azonos tematikájú, júliusi eseményéről már ismerősen csenghet Istvánffy Emma és Szarvas Valentin divattervezők neve. Az akkor még egyedülálló kollekciójukat bemutató művészek ezúttal közös márkájukat, a Terike from Budapestet hozzák el a Hajó színpadára. A Terike from Budapest egy fiatal, induló designereket felkaroló, független platform, aminek célja, hogy a friss brandeknek lehetőséget teremtsen a divatszakmában. Az online magazin augusztus 2-án már a Hajógyár zene x látvány eseményén folytatja a legújabb tehetségek bemutatását. Melléjük csatlakozik a gyönyörű hangú Marge, aki üdítő dallamaival teszi az estét még varázslatosabbá.

Terike from Budapest
Terike from Budapest

Biztosan megragadt a füledben már pár szöveg és dallam, amit ő alkotott és ha voltál koncerten, biztosan nem maradt nyugton a lábad. Augusztus 9-én Lóci, a Lóci játszik Fonogram díjas frontembere érkezik a Hajóra. Az est házigazdájával, Erdős Vikivel beszélget a dalszövegek eredetéről, ihlet szerzésről, egy dal létrehozásának menetéről, de ezek mellett természetesen maga a zenélés sem maradhat el.

Csorba Lóci
Csorba Lóci

Fehér Balázs a Carbonfools énekeseként került be a köztudatba, majd egy hosszú visszavonulást követően idén szóló anyaggal tért vissza. Karrierje során elképesztő sikereket, valamint mélységeket élt meg. A hullámvölgyekről, a rengeteg változásról és tapasztalatról Hegyi Dórival beszélget augusztus 16-án az A38 Hajón. Balázs életútját a Momentán Társulat performansza eleveníti meg. A különleges alkalmat akusztikus koncert zárja, Fehér Balázs Wagner Emillel lép majd színpadra.

Fehér Balázs
Fehér Balázs

Augusztus 23-án nemzetközi sikereket halmozó táncművészek és a magyar zenei szcéna utóbbi tíz évének egyik legkarakteresebb hangja állnak össze egy estére a Hajón. Henri Gonzo, a Fran Palermo frontembere három kiváló táncost kísér majd akusztikus szettjével. Nagy Emese itthon és külföldön is elkápráztatta már a közönséget, ő alapította többek között a MAZE társulatot, és képviselte hazánkat a Velencei Biennálén is. Oberfrank Réka tánctapasztalata szintén nemzetközi gyökerű, dolgozott az egyik legjobb nevű dán tánciskolánál, valamint egy spanyol társulatnál. Mellettük még színpadra lép Szeri Viktor, aki 30 éves kora előtt már bezsebelt egy Staféta díjat saját előadásával, az Outsiders-zel.

Henri Gonzo
Henri Gonzo

A hónap utolsó keddjén, augusztus 30-án két olyan tehetséges, fiatal divattervező érkezik a Hajó színpadára, akik már számtalan ikonikus magyar videoklip és film stylingjáért voltak felelősek.
A MOME-n végzett Kormos Zsófi a nagysikerű THEFOUR márka alapítója és Kuslits Máté, aki az egyik legfelkapottabb magyar videòklip rendező, Mazzag Izabella mellett öltözteti az underground és pop zenészeket. A bemutató alatt a Killakikitt rap koncertje teszi a modellek lába alá az ütemet.

Killakikitt
Killakikitt
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.