Kocsis Paulina, Bocskor Bíborka és Lil Frakk a Hajógyár szeptemberi sorozatában

2022.09.06. 11:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Vagány pop, underground és rap zene egyesül egy-egy társ művészettel az A38 színpadán.

Zene x Szöveg

A Hajógyár első szeptemberi vendége Kocsis Paulina, aki a legutóbbi X-Faktor ezüstérmeseként rengeteg ember szívébe lopta be magát őszinte, kitárulkozó dalszövegeivel. Szeptember 6-án azt fejtegetik majd Erdős Vikivel, hogy hogyan tudja a dalaiban megfogalmazott érzéseket feltárni, szavakba önteni és úgy átadni, hogy azokkal a közönség is rezonálni tudjon. A beszélgetés után természetesen a Hajó közönsége is átélheti az énekesnő szerzeményeinek varázsát.

Kocsis Paulina
Kocsis Paulina

Zene x Színház

Különleges alkalom lesz a Hajógyár életében az első őszi Zene x Színház esemény. Szeptember 13-án debütál az est új házigazdája, Péterfy Bori , aki amellett, hogy beszélget az esemény vendégével, a színházi performanszba is beszáll. Elsőnek pályatársával, Bocskor Bíborkával beszélget a Magashegyi Undergroundban eltöltött évekről, sikerekről és további tervekről, amit a zenekar akusztikus koncertje követ.

Bocskor Bíborka
Bocskor Bíborka

Zene x Mozgás

A Zene x Mozgás szeptember 20-i eseményén igazán érdekes és egyben nehéz kérdéseket boncolgat majd Grecsó Zoltán Kovács Andrea (Loyalty to Art) és Balogh Máté (Art and Business) társaságában. Szó lesz a művészet értékéről és hogy ezt pénzben mi szerint és ki határozza meg, valamint arról is, hogy ma hogyan lehet megélni művészetekből. A beszélgetés mellett nem maradhatnak el a táncos és zenés performanszok sem, az est folyamán fellépnek a Willany Leó táncosai és a zenei streamelés hazai királynője, Saya Noé.

Saya Noé
Saya Noé

Zene x Látvány

Szeptember 27-én a frissen berobbant tehetségeké a főszerep a Hajógyár Zene x Látvány eseményén. Az est vendégei hihetetlenül fiatalon, hamar nagy sikereket értek el az általuk választott művészeti pályán, aminek titkába most beavatják a közönséget is. Hegyi Dórihoz két fiatal kliprendező, Ballagó Dániel és Büki Balázs csatlakozik, akik már olyan sztárokkal forgattak együtt, mint Azahriah, Dzsúdló vagy Desh. A beszélgetés után fellép a Z generáció két kimagasló előadója, Lil Frakk és kristoaf , akik villámgyorsan hódították meg a szíveket.

Kristoaf
Kristoaf
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.