ASUS TUF Dash F15- A mecha inspirálta

index fx517 cover
2022.09.28. 10:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A megnövelt mobilitásra összpontosítva, de megőrizve a TUF termékcsaládhoz párosított tartósságot, a TUF Dash F15 tökéletes laptop azok számára, akik verhetetlen ár-teljesítményt keresnek anélkül, hogy feláldoznák a hordozhatóságot. A TUF Dash széria erre az évre teljesen megújult, letisztultabb megjelenést és vadonatúj hardveres felhozatalt kínál a gaming mezőnyben vékony, 19,9mm-es házzal, mely mégis elég strapabíró ahhoz, hogy megfeleljen a MIL-STD-810H tartóssági szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy a tesztek során ellenáll a leejtésnek, vibrációnak, páratartalomnak és szélsőséges hőmérsékletnek.

index fx517 1

A felhasználók annak megfelelően választhatnak a kétféle kijelző közül, hogy inkább a legújabb AAA címeket szeretnék a lehető legmagasabb felbontás mellett élvezni, vagy esetleg az eSport címek szerelmesei és inkább a képfrissítést részesítik előnyben. A 15,6 hüvelykes, 165Hz-es QHD felbontású panel 3ms-os válaszidővel és 100% DCI-P3 lefedettséggel rendelkezik, míg az ultragyors, 300Hz-es FHD kijelző 100% RGB-vel a tükörsima játékélmény érdekében pedig mindkettő támogatja az adaptív szinkronizálást.

A TUF Dash F15 immár a legújabb, 12. generációs Intel Core i7-12650H CPU-val és NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU-val, valamint a legújabb, nagy teljesítményű DDR5 4800MHz-es, kétcsatornás RAM-mal van felszerelve. Sőt, a teljes 2022-es TUF termékcsalád rendelkezik MUX kapcsolóval, amely optimális GPU-teljesítményt biztosít a játékélmény maximalizálása érdekében. A Thunderbolt 4-es csatlakozó 4x nagyobb átviteli sebességgel rendelkezik az USB3.1-hez képest, ami lehetővé teszi a gyors csatlakozást számos eszközhöz, míg a WiFi 6 segítségével megbízhatóan hálózati sebesség áll a felhasználók rendelkezésére. Még kényelmesebb és produktívabb használatot biztosít az előző generációhoz képest 27%-kal megnövelt trackpad, az USB-C töltés pedig garantálja, hogy a játék mellett a mindennapok során is hű társ lesz a legújabb ASUS TUF Dash F15, hiszen hagyományos USB-C töltővel is tölthető a kávézóban, munkahelyen vagy az iskolában.

A hangszórók immár Dolby Atmos támogatással rendelkeznek, a kiváló hangzásvilág érdekében. A kétirányú AI-zajszűrés a bejövő és a kimenő kommunikációt is háttérzajmentesen tartja, az online megbeszélések és a legkeményebb játékmenetek alatt sem zavarnak be a háttérzajok. A 0dB technológiával igazán csendes élmény érhető el kis terhelés mellett. Ha a Csendes mód aktiválásra kerül az Armory Crate alkalmazáson keresztül, akkor a CPU és a GPU alacsonyabb teljesítményt és hőmérsékletet tart fenn és a hűtőrendszer kikapcsol minden ventilátort, így passzívan vezeti el a hőt. Természetesen ahogy növekedik a terhelés úgy emelkedik meg a CPU és a GPU hőmérséklete, a ventilátorok pedig automatikusan beindulnak.

A 2022-es ASUS TUF Dash F15 hű társ lesz a mindennapok során, legyen szó játékról, munkáról vagy szórakozásról.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.