Дevával és az Aurevoirral folytatódik a Hajógyár programsorozata októberben

2022.10.04. 10:39 Módosítva: 2022.10.04. 10:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A legsikeresebb hazai zenészek készülnek egyedi performanszokkal

Zene x Szöveg

A hónapot a Hajógyár az Aurevoir. zenekarral indítja, akiknek széles palettája, izgalmas zenei fúziója egyre nagyobb tömegeket hódít meg. Október 4-én Erdős Vikivel beszélgetnek a rengeteg zenei impulzus összekovácsolásáról és a hétfős zenekar menedzseléséről. Ezt követően a banda két tagja, Fejér Misi és Agócs Marci ad akusztikus koncertet.

Aurevoir.
Aurevoir.

Zene x Látvány

Újabb szintre emeli a zene és látvány kapcsolatát október 11-i műsorában a Hajógyár. Ezúttal az est vendégei élőben fedezik fel a színpadi vizualizáció és a lüktető beatek hangzásvilága közötti kapcsolat dimenzióit . Takács Dorina, Д eva, a hazai könnyűzenei szcéna egyik legizgalmasabb alakja Oláh Annával, az Anna Amélie márka sokoldalú tervezőjével készül egyszeri és megismételhetetlen performanszra, ugyanis Anna élőben fest majd a színpadon a zenész dallamaira.

Takács Dorina (Дeva), fotó: Wanda Martin
Takács Dorina (Дeva), fotó: Wanda Martin

Zene x Mozgás

Október 18-án Grecsó Zoltán igazán különleges szempontból közelíti meg a mozgás témakörét vendégeivel. Olyan kérdéseket tesznek fel Frenák Pál díjnyertes koreográfussal, mint például hogy elérhet-e az ember egy olyan kort, amikor már nem tud új elméleteket, szavakat, zenei hangokat, mozdulatokat megtanulni, vagy a kíváncsiság, a gyermeki rácsodálkozás és utánozni akarás valóban konzerválja-e a tudatot és a testet is? A beszélgetést az Anima Sound System alapítójának, a számtalan progresszív zenei projektet koordináló Prieger Zsolt koncertje követi.

Prieger Zsolt
Prieger Zsolt
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.