6%-os hétfő a SPAR-okban

2022.11.17. 15:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Minden hétfőn 6% kedvezményt biztosít a SPAR a MySPAR appban!

Nem biztos, hogy a nagybevásárlásról a hétfő jut először az eszünkbe, de a SPAR új, rendszeresen elérhető kedvezményével ez még változhat! A napokban bejelentették akciótervüket, amellyel segítik a vásárlókat, ennek keretében extra vásárlási kedvezmények is elérhetőek: november 14. és december 19. között 6 százalék blokkvégösszeg kedvezményt kapunk, ha használjuk a MySPAR telefonos applikációba rögzített SuperShop kártyánkat és aktiváltuk hozzá előzetesen a kupont.  

SPAR SSHMySpar 6% BB preview

Mivel manapság minden forint számít, így összefoglaltuk a részleteket.

A 6% kedvezményt a magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban lehet igénybe venni, ez ország szerte több száz üzletet jelent. Nincs más teendő, mint hogy le kell tölteni a telefonunkra a MySPAR applikációt, és hozzá kell rendelni a SuperShop kártyát és aktiválni a kupont.

A promóciós kuponok 1-2 nappal a hétfők előtt elérhetők az applikáción belül, érdemes minél előbb regisztrálni, hogy minden hétfőn igénybe vehessük a kedvezményt az év végéig. A 6%-os kupon aktiválása után a vásárlónak kell beolvasnia a MySPAR-ban rögzített SuperShop kártya QR kódját a kasszánál vagy önkiszolgáló kasszánál – így kerül levonásra kizárólag az adott hétfői napokon, a kedvezmény.

A 6% tehát csak hétfőnként és aznap is csak egy alkalommal érvényesíthető, így érdemes valóban előre készülni, és mindent megvenni egy körben, ha spórolni szeretnénk.

Az akció részleteit a SPAR honlapján lehet elolvasni, érdemes tájékozódni.

Legyen a hétfő az új vasárnap!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.