Légy flexibilis az ASUS üzleti megoldásaival

index expertbook cover
2022.11.28. 09:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az üzleti életben a rugalmasság rendkívül fontos tényező, főleg, ha a jelenleg is tapasztalható, gyakran változó körülményeket is figyelembe vesszük. Az ASUS ExpertBook széria Flip modelljei biztosítják ezt a rugalmasságot, hiszen erőteljes és biztonságos hardverrel, valamint 360-fokban kihajtható érintőképernyővel rendelkeznek.

Persze, mint minden üzleti felhasználásra optimalizált ASUS ExpertBook modell, ezek a megoldások is rendelkeznek a legfontosabb biztonsági funkciókkal, mint például a TPM 2.0 chip, az ujjlenyomat-olvasós vagy arcfelismerős bejelentkezés támogatása és a rendszergazdák számára adott könnyű menedzselési lehetőség, mely akár az ASUS Control Center és ASUS Business Manager alkalmazásokkal is elérhető.

index expertbook 1

ExpertBook B3 Flip

Az ExpertBook B3 Flip tervezésekor a hibrid munkavégzés és tanulás jelentette a két támpontot, a végeredmény pedig egy kompakt, sokoldalú és kategóriájában máshol elérhetetlen funkciók hadát kínáló üzleti megoldás lett. A 360-fokban kihajtható érintőképernyő nem csak a laptop sokoldalú felhasználását biztosítja, hanem a beépített stylus-szal a jegyzetelést vagy a szerződések és dokumentumok aláírását is megkönnyíti. Szintén nem mindennapi megoldás a hagyományos webkamera mellé párosított, közvetlenül a billentyűzet felett elhelyezett kifelé néző, nagy felbontású kamera, mely ideális pozíciót biztosít képek és videók felvételéhez táblagép és sátor üzemmódban.

Az ExpertBook B3 Flip ráadásul ASUS Antibakteriális Védelemmel is rendelkezik, mely akár 3 évig képes megakadályozni a billentyűzeten, érintőpadon és a tényértámaszon lerakodó baktériumokat. Kevesen tudják ugyanis, hogy egy laptop billentyűzete akár több ezerszer több baktériumnak is otthont adhat, mint egy wc-ülőke, köszönhetően annak, hogy a laptopokat általában változatos helyeken és időpontokban használjuk mindenféle élethelyzet közben és után.

index expertbook 2

ExpertBook B5 OLED

Az ASUS ExpertBook B5 OLED a stílusos üzleti sikerre készült, élvonalbeli kijelzője pedig magasan a többi üzleti megoldás fölé helyezi. Az OLED kijelző nem csupán a lenyűgöző képélményt garantálja, hanem a szemek egészségét is óvja, hiszen a hagyományos LCD panelekhez képest akár 70%-kal kevesebb káros kék fényt bocsát ki. Ez fontos szempont lehet a hosszú munkanapok során, csakúgy, mint az egésznapos üzemidő és legmodernebb Intel processzorok által nyújtott stabil teljesítmény.

ExpertBook B6 Flip

Az ASUS ExpertBook B6 Flip a világ első, 360-fokban kihajtható, Mini-LED érintőképernyővel rendelkező mobil munkaállomása. A lenyűgöző kijelző mellett komoly mérnöki teljesítményt jelent az, hogy egy ilyen flexibilis és sokoldalú házban valódi munkaállomás-szintű hardverek kaptak helyet, hiszen a hagyományos laptopokkal ellentétben 12.generációs Intel Core i9 HX vPro processzorral és NVIDIA Quadro RTX A2000-es grafikus kártyával biztosítja az extrém teljesítményt bármilyen tervezési vagy alkotási folyamat során.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.