ASUS Zenbook 17 Fold OLED – A sokoldalúság új mércéje

cover
2023.03.03. 12:57 Módosítva: 2023.03.07. 14:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A hajlítható OLED kijelzővel szerelt újdonság válasz a felhasználók azon vágyaira, hogy ideális egyensúlyt érjenek el a mobilitás és a hatékonyság között.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED a világ első 17,3 hüvelykes, hajlítható OLED paneljével a laptopok hordozhatóságát ötvözi az asztali munkaállomások kényelmével és hatékonyságával, így páratlan rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. Az egyedi ASUS hardveres és szoftveres fejlesztések mellett az átlagos PC-s munkafolyamatokat megkönnyítő Intel processzor teszi teljessé a gyönyörű kijelzőn tapasztalható felhasználói élményt.

kep 1

Új korszak a laptopok piacán

A mérnökökből és tervezőkből álló csapat több éven át dolgozott azon, hogy a végeredmény alapjában reformálja meg azt, amit a felhasználók egy laptopról gondolnak. Legyen szó irodai vagy otthoni munkáról, tartalomfogyasztásról vagy utazás közbeni hatékonyságról, a két képernyőméret kényelmes egyesítésével tökéletes összhangba kerül a többféle használati mód és a hordozhatóság.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) a felhasználók számára kétféle kijelzőt kínál egyetlen eszközben. A hatalmas munkateret biztosító, 4:3-as képaránnyal rendelkező 17,3 hüvelykes OLED érintőképernyőt középen összehajtva két, szintén a hatékonyságra kiélezett, 3:2-es képarányú, 12,5 hüvelykes kijelzőt kapunk. A fejlett technológia és az egyedi kijelző ellenére a sokoldalúság nem ment a hordozhatóság kárára, hiszen a laptop kevesebb helyet foglal a táskákban, mint egy átlagos A4-es fénymásolópapír. A házon belül tervezett és tesztelt zsanér 30000 ciklusos tartóssági teszten esik át, így átlagon felüli felhasználás esetén is éveken át biztosított a tartósság, amire az igen kemény követelményeket támasztó MIL-STD 810H katonai szabványnak való megfelelés erősít rá.

kep 2

Hozzád igazodva

A hajlítható és többfunkciós OLED kijelző mellett a készülékhez csomagolt ASUS ErgoSense Bluetooth billentyűzet biztosítja a sokoldalúságot. Nem csupán a klasszikus laptop formát kapják meg így a felhasználók, hiszen a vezeték nélküli technológiának köszönhetően teljes rugalmasságot biztosít. Legyen szó szórakozásról, munkáról vagy teljes kikapcsolódásról, ez a kombináció akár négyféle, szinte teljesen különböző eszközt is kiválthat.

A 17,3 hüvelykes OLED panelt félbehajtva a klasszikus laptop forma tárul a felhasználók elé, mely felül egy 12,5 hüvelykes kijelzőt kínál, az alsó részen pedig vagy a virtuális gombsor, vagy a rá tökéletesen illeszkedő fizikai billentyűzet használható. Utóbbi esetben az alsó kijelző automatikusan lekapcsol, de a billentyűzet akár a laptop elé téve is használható, így a kijelző mindkét felén értékes tartalom jeleníthető meg.

kep 3

Az asztali-szintű munkatér és rugalmasság egyszerűen kiépíthető, hiszen ehhez elég csak a készülék beépített kitámasztóját használni és a teljesen kihajtott képernyőt az asztalra helyezni. Az ASUS ErgoSense Bluetooth billentyűzet ilyenkor bárhol kényelmesen használható, a 17,3 hüvelykes OLED kijelző pedig nem csak óriási munkateret kínál, hanem a hosszú órákon át tartó munka során sem fárasztja annyira a szemeket, mint a hagyományos monitorok. A Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) természetesen hagyományos táblagépként is használható, ráadásul erejével, méretével és csodás kijelzőjével a hagyományos tabletek nem tudnak lépést tartani. Az online magazinok és e-könyvek szerelmesei egy hatalmas könyvként is használhatják a laptopot, amit az ASUS szoftveres megoldásai tesznek még kényelmesebbé.

Teljesítményben sincs kompromisszum

A Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) a legmodernebb komponensekkel dolgozik, hogy valóban megoldást nyújtson a zökkenőmentes munkára és szórakozásra egy hordozható formában. A 12. generációs Intel Core i7-es processzor mellé 1TB-os SSD és 16GB memória társul, így a teljesítmény és az üzemidő tökéletes kombinációját élvezhetik a felhasználók. A szórakozást az OLED kijelzőn megjelenő elképesztő színek mellett a Harman Kardon tanúsítvánnyal rendelkező négy hangszórós Dolby Atmos hangrendszer garantálja, a biztonságos munkáért pedig az AI webkamerával operáló arcfelismeréses bejelentkezés felel.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) már Magyarországon is elérhető.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.