Zsiráf - A szórakozókert!

FMI 0845
2023.03.16. 15:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Friss ruhában a klasszikus kerthelyiség! Áprilisban nyit a megújult Zsiráf szórakozókert!

A Zsiráf Pestet már sokan igazán jól ismeritek. A város betondzsungelében a Nyugati pályaudvar tövében, egy zöld oázisként elterülő open air helyről esik szó, mely napközben gasztronómiai élményekkel és akusztikus koncertekkel tölti meg az Eiffel teret, éjjel pedig szabadtéri szórakozóhellyé alakul.

ABP 0420

Tökéletes helyszín, legyen szó randiról, domboldalon hempergésről, egy baráti találkozóról vagy egy hétvégi hajnalig tartó féktelen bulizásról, táncolásról. Hétköznap esténként az akusztikus zenén van a főszerep, aranyló naplementében vétek kihagyni az élményt, hétvégén a koncertek mellett a dj-k is erős hangsúlyt kapnak.

2023 tavaszától pedig rengeteg új, eddig nem ismert oldalán mutatkozik meg a hely! Már borongós idő esetén sem kell fejvesztve másik helyszín után nézni, hiszen nyitásra megnyugtató fedést is varázsolnak a fejetek felé. Illetve idén az illemhelyiség is új helyre kerül, a lépcső fölé költözik át, remélik, új helyén még jobban szolgálja a kényelmeteket!

ABP 0625

Idén 12.00 órától tárt karokkal várjuk a vendégeket, a Las Vegans-sal karöltve. Igyekszünk, hogy senki ne maradjon éhen aki felénk jár, akár a környéken dolgozók, akár az arra ballagók tudják éhségüket csillapítani...

12 (45)

Amennyiben egy kicsit privátabb környezetben szeretnétek élvezni ezt a kis zöld szeletet a városban, titeket vár a VIP terasz, ahol zavartalanul tölthettek el akár egy szédítő naplementés délutánt, illetve estét is, bottle service-el kiegészülve.

Tehát ha az a kérdés, hogy merre és hova menjünk, a válasz 2023-ban elég egyszerű: Irány a Zsiráf!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.