GOBUDA NAPOK: Alma együttes és Gryllus Vilmos koncert

cover crop
2023.03.24. 13:57
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
1

Igazi tavaszi zsongás fogadja ezen a hétvégén a GOBUDA Mallba látogatókat, ahol péntektől vasárnapig ingyenes családi programokkal, kedvezményes mozijegy vásárlással és kuponkedvezményekkel készülődhetünk a húsvéti időszakra.

Színes programokkal érkezik a tavasz a GOBUDA Mallba

A szórakoztató gyerekprogramok már pénteken elkezdődnek: 17 órától az Alma együttes várja a közönséget népszerű dalaival, nem kérdés tehát, hogy garantált a bulihangulat a fiatalabb korosztályok számára. A szombaton érkező szülők és gyerekek együttesen tehetik próbára kézügyességüket és kreativitásukat, hogy húsvéti ajándékfigurákkal, dekorációval lephessék meg szeretteiket. Délután 16 órától pedig Gryllus Vilmos koncertjén csendülnek fel az olyan örökzöld gyerekdalok, mint a Csigabiga vagy a Bál bál maszkabál.

Gryllus Vilmos

A hétvége egyik legmegkapóbb programja az Utazó Planetárium, amely 4-től 99 éves korig bárki számára élvezetes bepillantást nyújt a bolygók és csillagok elképesztő világába. A körülbelül 40 percenként kezdődő különböző tematikájú előadásokra, érdemes 15-20 perccel korábban érkezni az első emeleten található planetáriumi kupolához.

A csillagok közötti utazásba belefáradt látogatók a VR Hullámvasúttal eleveníthetik fel kedvenc vidámparki élményeiket.

Az Utazó Planetárium és a VR Hullámvasút szombaton és vasárnap 10-18 óráig várja az érdeklődőket.

Új üzletek és kedvezmények várnak hétvégén

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja az igényes szórakozáson túl ezen a hétvégén, kedvezményes mozijegy vásárlást és vásárlási lehetőségeket is kínál. Óbuda egyik legmodernebb gépekkel felszerelt, igazi klubhangulatú elit fitnesztermének kipróbálására is lehetősége lesz a felnőtt közönségnek, a GOBUDA Fitness 1 alkalmas napijegy + 1 alkalmas vendégjegy konstrukciójának keretében. A bevásárlóközpontban található INTERSPAR, valamint Budapest egyik leghíresebb hentesboltja a HúsSzabóság, illetve a GOBUDA Mall további gasztronómiai üzleteinek minőségi és prémium kategóriás termékei mind-mind megfelelő alapjai lehetnek az idei húsvéti lakomáknak.

 A GOBUDA Mall folyamatosan bővülő üzletkínálatának fashion vonala tovább erősödik a prémium kategóriájú outdoor kabátjairól ismert Wellensteyn és az egyik legismertebb hazai street wear márka a budmil révén.

A GOBUDA Napokon természetesen a kuponakciók sem maradnak el. Ez a hétvége így jó alkalom az olyan újonnan nyíló üzletek, mint a Wellensteyn és a budmil kínálatának felfedezésére, éppúgy, mint a többi résztvevő üzlet vagy szolgáltatás kipróbálására.

2

Ne maradjatok ki a tavaszi zsongásból, irány a családdal a GOBUDA Napok március 31. és április 2. között!

A programok részletei itt találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.