ASUS Zenbook S 13 OLED: A tökéletesség művészete

2023.04.28. 15:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az új Zenbook S 13 OLED egy forradalmian új laptop, mely legvékonyabb pontján mindössze 3,5mm.

A múltban sok laptop feláldozta a teljesítményt és a bővíthetőséget a vékony és könnyű forma elérése érdekében. Az új ASUS Zenbook S 13 OLED azonban egy forradalmian új laptop, amely jelentős frissítéseket kínál anélkül, hogy kompromisszumot kötne a főbb funkciók terén. Annak ellenére, mindössze 1cm vékony és a súlya alig éri el az 1 kilogrammot, a laptop a legmodernebb hardverekkel, lenyűgöző kijelzővel és számos egyedi ASUS fejlesztéssel teszi könnyebbé a mindennapokat.

zenbook s13 index kep1 727x

Ellenállhatatlan szépség

A minimalista stílus a Zenbook dizájn nyelvének fontos eleme, melyben a fenntarthatóság minden eddiginél nagyobb szerepet kapott. A vadiúj bazaltszürke (Basalt Gray) és a klasszikus éjkék (Ponder Blue) színeket a természet ihlette, melyre minimális környezeti hatással van a Zenbook S 13 OLED. A különleges és környezetkímélő anyaghasználat a lenyűgöző fedlapokkal kezdődik, melyeket egy teljesen új eljárással sikerült minden egyes készüléknél egyedivé varázsolni.

Ez az eljárás tiszta vizet használ, és nem igényel szerves vegyületeket, erős savakat vagy nehézfémeket, az árnyalatok, a porozitás és a textúra további finomhangolása pedig hő és elektromosság segítségével történik, mely minden fedelet egyedülállóvá tesz, így nem létezik két teljesen egyforma Zenbook S 13 OLED.

Minimális környezeti hatás, maximális tartósság

A már újrahasznosított és a jövőben újrahasznosítható anyagok felhasználásával, valamint a környezettudatosabb csomagolás tervezésével a Zenbook S 13 OLED a valaha készült legkörnyezetbarátabb Zenbook. A műanyagmentes és ragasztómentes csomagolás felelősségteljesen kezelt erdőkből, ellenőrzött faanyagból és újrahasznosított forrásokból készült papírt használ, belső elemei pedig praktikus laptop állvánnyá alakíthatóak. A Zenbook S 13 OLED meghaladva az iparági szabványokat megfelel a szigorú amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, így bizonyítottan készen áll a való világra.

zenbook s13 index kep2 727x

Nagyobb teljesítmény, lenyűgöző képélmény

A szuperkönnyű és lehengerlően vékony kialakítás ellenére a Zenbook S 13 OLED a legmodernebb hardverekkel éri el, hogy munka és szórakozás közben se kelljen kompromisszumot kötni. A 13. generációs Intel* CoreTM i7-es processzor minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb, miközben a lenyűgöző 2,8K ASUS Lumina OLED kijelzőt legszívesebben sosem hajtanánk le. Az élénk színek és kimagasló képi összhatás mellett az OLED kijelzős laptopok nagyobb mértékben óvják szemünk egészségét, hiszen kevesebb káros kék fényt engednek át és ezáltal a hosszú munkaórák vagy az esti szórakozás után sem terhelik szemeinket.

Bár a Zenbook S 13 OLED hihetetlenül kompakt, minden szükséges csatlakozóval rendelkezik. A klasszikus USB-A és HDMI csatlakozók mellett a két sokoldalú Thunderbolt 4-es USB-C csatlakozás rengeteg kiegészítő egyszerű használatát teszi lehetővé. Ráadásul a gyorstöltésért is ez a két csatlakozó felel, mellyel 49 perc alatt 70%-ig tölthető a laptop, így a 14 órás akkumulátoros üzemidő mellett szinte korlát használatot biztosítanak.

Egyszerűsítsd le mindennapjaid a már Magyarországon is elérhető ultravékony és szuperkönnyű Zenbook S 13 OLED laptoppal.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.