Áttörés a mozgásszervi fájdalmak kezelésében

2023.05.08. 11:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az elmúlt évben számos helyen olvashattuk, hogy Ferenc pápa súlyos térdproblémái miatt kerekesszékbe került. Komoly fájdalmai miatt képtelen volt járni, már-már a visszavonulás gondolatát fontolgatta.
Sajnos Magyarországon is több tízezer ember szenved hozzá hasonlóan térdízületi fájdalmaktól. Sokuknak már a protézis beültetése is a fejük felett lebeg.

A segítséget egy magyar találmány jelentette!
Ferenc pápát a magyar professzor, Dr. Mester Endre által feltalált lágy-lézer terápiájával kezelték. A terápia nagyon hatékonynak bizonyult, és hozzájárult a térdízület állapotának javulásához .

Kezeles sl500 ful kep kozeli 1

A lágylézer egy forradalmi technológia, amely mellékhatások nélküli csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.

Magyarországon 2012-ben Dr. Rózsa Károly lézer-fizikus, az MTA Doktora egy olyan speciális “lágy-lézert” hozott létre, mely az emberi szemre már veszélytelen.
Ezzel gyakorlatilag megszelídítette a lézert és garantálja a készülékek biztonságos, egyszerű otthoni használatát.

Hogy is működik a lágy-lézer?
A lézerfény serkenti a sejtek anyagcseréjét, javítja az érintett terület vérkeringését, csökkenti a gyulladást, és fájdalomcsillapító hatást fejt ki. Ezáltal segít a sejtek regenerációjában, és javítja az érintett terület állapotát.

Elkerülhető lehet vele a műtét is?
Sok pácienst a társbetegségei miatt nem lehet műteni és a fájdalomcsillapítók csak átmeneti segítséget nyújtanak. Számukra a lézerterápia egy hatékony, hosszútávon is alkalmazható, mellékhatásmentes megoldás.
Klinikai vizsgálatok és terápiás tapasztalatok is bizonyítják a Safe Laser készülékek hatékonyságát.
A készülékek bárki számára könnyen használhatók. A kezelések fájdalommentesek és lerövidítik a felépülési időt.
A Safe Laser készülékek előnye, hogy a betegek otthonukban használva akár éveken keresztül is kezelhetik magukat. Ezzel sokkal jobb hatást tudnak elérni, mintha csak kúraszerűen néhány héten keresztül egy intézményben kezelnék a térdízületet.

IMG 3792

De vajon a térdízület kezelésén kívül mire használható még?
A Safe Laser készülékeknek széleskörű felhasználási lehetőségeik vannak. Alkalmazható mozgásszervi, bőrgyógyászati, fül-orr-gégészeti, fogászati problémákra és nem utolsó sorban a szépségiparban is!

A Safe Laser befektetés az egészségbe!
Ha Ön is szenved ízületi fájdalomtól vagy fontos Önnek családja egészsége, akkor a Safe Laser készülékeket mindenképpen érdemes fontolóra vennie!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.