Játssz bárhol és bármikor a vadonatúj ROG Ally kézikonzollal

index rog ally cover photo
2023.05.10. 15:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A ROG Ally sokoldalúságával megtapasztalhatod a tökéletes játékélményt bárhol és bármikor.

Bemutatjuk a ROG Ally-t, a tökéletes kézikonzolt, amely egyesíti a teljesítményt, a hordozhatóságot és a sokoldalúságot. Ez a Windows 11 operációs rendszerrel érkező kompakt konzol páratlan játékélményt nyújt, amelyet útközben is magaddal vihetsz. Akár egy hosszú útra indulsz, akár ingázol, vagy csak a hátsó kertben hűsölsz, a ROG Ally segítségével élvezheted a lenyűgöző grafikát és a zökkenőmentes játékmenetet, amely bárhol leköt.

index rog ally kep1 737x409

Az Armory Crate SE testreszabható vezérlésével és ergonomikus kialakításával ez a készülék optimális kényelmet és intuitív játékmenetet kínál, így még a legnagyobb kihívást jelentő játékok is gyerekjátéknak tűnnek. A nagy teljesítményű AMD Z1 Extreme APU-nak, a 16GB 6400MHz-es LPDDR5 DRAM-nak és az ultragyors PCIe Gen 4 SSD-nek köszönhetően az AAA játékélményt a tenyeredből élvezheted. Akár a kontrollert, az érintőképernyőt vagy az egeret és a billentyűzetet szereted használni, a ROG Ally-val mindenre felkészülhetsz. Ha készen állsz a következő szintre lépni, egyszerűen csatlakoztasd az XG Mobile-t akár egy NVIDIA GeForce RTX 4090-es grafikus kártyával és élvezd a maximális beállításokat minden játékodban úgy, mintha egy asztali számítógép előtt ülnél.

Játssz bárhol és bármikor

Tapasztald meg a magával ragadó játékélményt a Gorilla* Glass védelemmel ellátott, 7 hüvelykes, 120Hz-es Full HD kijelzővel és kényelmes, ergonomikus kialakításával, amely ideális a legújabb kasszasiker címekhez és a trükkös indie játékokhoz egyaránt. A bivalyerős hardver kombinációja a magas frissítési frekvenciával lenyűgözően sima képi megjelenítést biztosít, így az akció minden részletét élvezheted. A mindössze 608 grammos kézikonzol ergonomikus kialakításának köszönhetően optimális kényelmet és irányíthatóságot biztosít, így tökéletes társ a hosszabb otthoni vagy útközbeni játékhoz.

index rog ally kep2 737x409

A ROG Ally-t egy TV-hez csatlakoztatva és több vezérlő párosításával erőteljes kanapés játékeszközzé alakíthatod, így tökéletesen alkalmas arra, hogy megoszd a szórakozást a barátokkal és a családdal. Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeivel az Ally zökkenőmentes játékélményt nyújt, akár útközben, akár otthon. Egyszerűen csatlakoztasd a tévéhez, és élvezd kedvenc játékaidat a nagyképernyőn, több kontroller további kényelmével és éljetek át nagy csatákat a barátokkal.

A sokoldalúságnak és a Windows operációs rendszernek köszönhetően a kézikonzol és a játékkonzol mellett akár egy komplett asztali számítógépet is ki tud váltani a ROG Ally, mely nem csak játékra, hanem általános munkára vagy erőforrásigényesebb folyamatokra is remek megoldást nyújt. A ROG XG Mobile külső GPU ugyanis nem csak extra grafikus teljesítményt kínál, hanem rengeteg csatlakozót és azt a kényelmet, hogy hazaérve elég csak egy kábelt rákötni az Ally-ra. A perifériákat, a monitort és minden egyéb kiegészítőt elég csak az XG Mobile-hoz csatlakoztatni egy előre kialakított környezetben, így leülve az asztal elé már csak az Ally-t kell hozzákötni és rendelkezésre is áll a teljes asztali PC-s élmény. A sokoldalú USB-C portnak köszönhetően természetesen más dokkolók és kiegészítők is egyszerűen csatlakoztathatóak a konzolhoz.

index rog ally kep3 737x409

Minden játékod és alkalmazásod egy helyen

Készülj fel arra, hogy a ROG Ally segítségével magaddal viheted játékkönyvtáradat útravalónak. A készülék teljes mértékben kompatibilis a legtöbb játékplatformmal, köztük a Steam-mel, az Xbox Game Pass-szal, az Epic-kel, a GOG-gal és még sok mással, így biztosítva, hogy minden kedvenc játékoddal játszhatsz, függetlenül attól, hogy hol vásárolod meg őket. Az Armoury Crate SE gondoskodik arról, hogy az összes játékodat egy helyről tudd indítani, nem kell sokféle indítóprogrammal bajlódni. Ráadásul ezen a felületen teljes mértékben személyre lehet szabni az irányítást és az Aura Sync világítást, valamint olyan extrákat is kínál, mint például a képernyőfelvétel, az fps számláló vagy a teljesítmény optimalizálása.

A ROG Ally a bekapcsológombba integrált Windows Hello ujjlenyomat-olvasóval teszi egyszerűvé és biztonságossá a bejelentkezést. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem egy plusz biztonsági réteget is ad a készülékednek. Így akár otthon, akár az irodában vagy útközben vagy, a ROG Ally segítségével gyorsan és biztonságosan hozzáférhetsz a készülékedhez. Ráadásul több felhasználói fiókot is támogat, így több személy is megoszthatja a készüléket, miközben személyes beállításai, fájljai és preferenciái megmaradnak. A Windows-nak köszönhetően pedig teljes szülői-felügyelet építhető ki a költések, az alkalmazások és sok egyéb limitálásával.

A felhőtlen játékélményt és eddig nem tapasztalt sokoldalúságot kínáló ROG Ally ma délutántól Magyarországon is előrendelhetővé válik a hivatalos ASUS Eshop-ban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.