HUAWEI P60 Pro, a felhasználóbarát prémium okostelefon

2023.06.06. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Újabb prémium kategóriás okostelefonnal jelentkezett a Huawei, és ezúttal a P-szériától megszokott kimagasló fotós képességek és hardveres jellemzők mellett – amilyen többek között a kijelzővédelem, a kamerateljesítmény, vagy a gyorstöltés – ma már a szoftveres környezet is megérett arra, hogy felhasználóbarát élményt adjon. Lássuk, mit is jelent ez!

A jelenlegi egyik legjobb okostelefon fotózásra

A Huawei P-szériája egyet jelent a kiemelkedő fotósképességekkel, és ezeket a jegyeket a P60 Pro is megörökölte. A telefont ugyanis a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel, amely még több fényt gyűjt össze, így a készülék akár gyenge fényviszonyok között is rendkívül élethű és részletgazdag fotókat készít. A 10 fokozatban állítható rekesznyílás pedig a makró fotózásban nyújt kiváló minőséget: tűéles és részletgazdag képminőséget, valamint nagy mélységélességet biztosít már akár a kép tárgyától néhány centiméteres távolságban is. A HUAWEI P60 Pro kiemelkedő fotósképességeit a független nemzetközi tesztlabor, a DXOMARK is elismerte, amelynek okostelefonos-kamera rangsorában idén május elején első helyezést ért el.

P60Pro 1080x1080 4nologo

A telefon további hardveres képességeit tekintve is minden adott ahhoz, hogy a flagship kategória méltó képviselője legyen: az okostelefon kijelzőjét a gyártó saját fejlesztésű Kunlun Glass üvegborítása védi, ami akár 10-szer nagyobb törésállóságot biztosít a hagyományos kijelzőkhöz képest.

A P60 Pro-hoz emellett 88W-os SuperCharge töltő is tartozék, amely révén Turbo módban rendkívül gyorsan, akár 10 perc alatt 50 százalékra tölthetjük a telefont. További kényelmet ad, hogy duplakimenetes a töltőfej, amelyen USB-A és USB-C port is található, és 7,5W-os sebességgel más eszköz, például fülhallgató vagy okosóra is tölthető a telefon segítségével.

Appok sokasága karnyújtásnyira

A magas minőségű hardveres jellemzők mellett a P60 Pro-t használóknak nem feltétlenül kell lemondaniuk kedvenc Android alkalmazásaikról sem. A Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery folyamatosan fejlődik, és mára már érett platformmá vált: csak a tavalyi évben másfélszeresére nőtt a benne található appok száma nemzetközi szinten, és a leggyakrabban használt magyar nyelvű alkalmazások túlnyomó többsége már natív módon is fellelhető, és egy érintéssel letölthető. A nem natív appokat pedig az AppGallery keresőjén keresztül is letöltheted, amelyekre azután az appbolton keresztül a frissítéseket is telepítheted.

P60 Pro Widget Rococo Pearl Front 1.png
P60 Unlock Black Rear 1.png

Magyarországon az AppGalleryből többek között már elérhető számos bank hivatalos alkalmazása (Erste, OTP, Raiffeisen, CIB Bank, UniCredit, Gránit Bank, MBH Bank), boltok és gyorséttermek applikációi (KFC, foodpanda, Burger King, Bolt Food), valamint online piacterek (Vinted, Lidl, Jófogás, Használtautó, MySPAR, Reál, MediaMarkt, Tesco, Rossmann, Praktiker, Zara, H&M stb.) széles választéka. Emellett olyan népszerű közösségi alkalmazásokat is letölthetünk közvetlenül az appboltból, mint a Tinder, Snapchat, TikTok, Viber vagy Telegram. Az NFC-s fizetésre a Curve alkalmazáson (amely a Huawei Tárcán keresztül is használható) vagy a Raiffeisen bank Rai Pay appján keresztül is van lehetőség.

Legyen szó bankolásról, játékokról, vásárlásról vagy szórakozásról, a HUAWEI P60 Pro olyan minőségi hardveres és a szoftveres környezet nyújt, amely az élet minden területén hasznos társsá teszi.

További információt a telefonról itt érhetsz el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.