Nyugdíjasoknak és fogyatékkal élőknek indít vásárlói klubot a Kifli.hu

Kifli cover 2098x1180 W27
2023.07.08. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Exkluzív ajánlatokkal és előnyökkel indul útjára az ingyenes Akadálymentes klub, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson a kényelmes és gazdaságos vásárlásban az időseknek és a fogyatékkal élőknek.

Újabb szolgáltatást indított el a Kifli.hu, egy olyan vásárlói klubot, amely a nyugdíjasoknak és fogyatékkal élőknek kínál olyan kedvezményeket, amelyek nagyban megkönnyíthetik a hétköznapokat és segíthetnek a megtakarításban is. A klub előnyei közt heti öt napos ingyenes kiszállítás, közel 130 terméket érintő exkluzív kedvezmények, telefonos rendelési asszisztencia és csökkentett alsó rendelési értékhatár is megtalálható. A klubtagok számára dedikált futárok igény esetén a bevásárlás konyhai kipakolásában is segíthetnek.

Vannak olyan életszakaszok, amikor szükségünk van a körülöttünk lévő emberek segítő kezére és támogatására. Gyermekként a szüleinkre támaszkodtunk, és ahogy idősödünk, még mindig sokat teszünk hozzá a társadalomhoz, de egyes feladatok, amelyek korábban könnyűek voltak, egyre nehezebbé válnak. Újra szükségünk van a szeretteinkre, és ahogy fogy az erőnk, illetve a nyugdíjazással és az inflációval a jövedelmünk is, a vásárlás egyre nehezebbé válik.

Mi a Kiflinél hiszünk abban, hogy a jó minőségű és ár-érték arányú élelmiszerekhez való hozzáférés növeli az életminőséget. A Kiflicske klubon keresztül támogatott kisgyermekes családok után az idősek és fogyatékkal élők kiszolgálásával és támogatásával szintet lépünk azáltal, hogy elindítjuk az Akadálymentes Klubot, amely kiváló ételeket kínál kiváló áron, teljes körű szolgáltatással.

Kifli cikkbe 1280x720 W27

Ez egy díjmentes klub minden idős és fogyatékkal élő ember számára, tele előnyökkel. Összeválogattuk a háztartások által legtöbbet rendelt és nélkülözhetetlen termékeket, melyeknek csökkentettük az árát, a klubtagok számára heti 5 napon át ingyenes szállítást biztosítunk, dedikált ügyfélszolgálat fogja a telefonos megrendeléseket, és képzett futáraink vásárlói igény alapján akár a kamrába vagy a hűtőszekrénybe is bepakolják a termékeket – 100%-os elégedettségi garanciával, kérdés nélkül.

Ez egy igazán hasznos klub azoknak a rokonainknak, szomszédainknak és barátainknak, akiknek jót tenne, ha levennének egy feladatot a vállukról. Ha pedig valaki idős vagy fogyatékkal élő személyt gondoz, akkor pihenjen nyugodtan a nyáron, hiszen majd mi gondoskodunk a szeretett személy bevásárlásáról

– mondta el Gabriel Makki ügyvezető.

A Kifli.hu a 2019-es indulása óta folyamatosan támogat szervezeteket és vesz részt akciókban. Kiemelt partnere többek között a Jamba Hungary, akik megváltozott munkaképességű dolgozóknak segítenek az elhelyezkedésben. A Kifli.hu akadálymentes irodájában többen is dolgoznak a Jamba-nak köszönhetően. Az együttműködésről Pásztor Sára alapító-ügyvezető a következőket mondta el:

A Jamba képzéseket és egyénre szabott karrierfejlesztést biztosít fogyatékossággal élő emberek számára, akik motiváltak arra, hogy fejlődjenek. Ezzel párhuzamosan céges partnereinél a Jamba a megváltozott munkaképességű kollégák munkahelyi inklúzióját segíti. Büszkék vagyunk rá, hogy a Kifli.hu-nál az ép és a fogyatékossággal élő emberek közötti kapcsolatok partneriek, egymást építőek. A Jamba a kiválasztási folyamat nulladik lépésétől a munkába állás kezdetéig támogatja a partner vállalatokat.

Örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez az Egy Sima Egy Fordított – Egyesület az Inklúzióért csapata is, akik az akadálymentesítést az alapoknál kezdik: akadálymentesítenek a fejekben.

Célunk, hogy a társadalom befogadó(bb) legyen a spéci – fogyatékosságban érintett - emberekkel szemben, természetes legyen a sokszínűség és sokféleség. Fontos, hogy felismerjük, miért visszük többre, ha kooperálunk, ki mit tanulhat a másiktól. Módszerünk az élményen keresztüli tanulás, immár 6 éve. Eddig több mint 10.000 gyerek és felnőtt vett részt foglalkozásainkon, érintett szülők támogatói csoportjában, szakembereknek szóló képzéseinken, vállalati szemléletformáló, csapatépítő programunkban

– fejtette ki Török Flóra, az egyesület egyik alapítója.

Az Akadálymentes klub sajtóeseményén elhangzott, hogy a cseh példa már évek óta sikeresen működik, így Magyarországon is sikerre számítanak, amit elsősorban a meglévő és újonnan érkező vásárlók elégedettségében mérnek.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.