Mostantól szabad a vásár a Tescónál

Tesco Váci út 003 web
2023.07.22. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mennyiségi korlátozás nélkül kapható mostantól árstopos liszt, olaj, tojás és UHT tej a Tesco üzleteiben, illetve online – az árstop vége előtt ezzel is segítve a vásárlókat. A vállalat emellett sokoldalú kedvezményrendszerrel biztosítja több ezer további terméke esetén az olcsó bevásárlást.

Az Árfigyelő elindulása óta jól látszik, hogy bár az egyik termék itt olcsóbb, a másik ott, nagyon sok élelmiszer ára az Árfigyelő hatására adott normál piaci reakció eredményeként megegyezik, vagy közel azonossá vált a boltoknál, ráadásul a legtöbb háztartás esetében nem csak az Árfigyelőn ellenőrzött 62 termékkategória termékeiből kerül a kosarakba, hanem sok minden más is.

Tesco Hódmezővásárhely 033 web

Ha napról-napra összevetjük a minden kereskedőnél elérhető termékkategóriák legalacsonyabb egységárú termékeiből képzett kosarak végösszegét az Árfigyelőn, akkor az látszik, hogy július 5. és 11. között a Tesco hét egymást követő napon is a legolcsóbb volt, sőt folyamatosan alacsony áron kínálja az olyan alapvető élelmiszereket, mint a porcukor, az almalé, a narancslé, a sertéshús, a csirke, a friss tej, a túró vagy épp a sajt. Ráadásul az Árfigyelő alapján például az árstopos étolajat július 6. és 17. között a legalacsonyabb áron a Tescóban lehetett beszerezni.

Viszont mivel jellemzően nem csak az alapélelmiszerek kerülnek a vásárlók kosaraiba, a Tesco számos egyéb kedvezményt is kínál, amik még tovább csökkentik a vásárlás végösszegét.

  • 600 alapvető élelmiszer és háztartási cikk árát tartja tartósan alacsonyan, és folyamatosan ellenőrzi azokat.
  • Május-június hónapokban emellett több mint 2000 elemből álló termékkör árát csökkentette üzleteiben.
  • A Clubcard hűségkártyával hetente jellemzően 20 közkedvelt termék érhető el bombaáron, melyek közül több nagy, akár 50 százalékot is meghaladó árengedménnyel vásárolható meg.
  • Hetente több mint 1000, jelentős árkedvezménnyel kapható termék érhető el a „Clubcarddal olcsóbb” program keretében.
  • A nyugdíjasok minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből, ha használják hűségkártyájukat.
  • Sőt, a hűségkártya tulajdonosok a Clubcarddal gyűjtött pontokat az applikációban azonnal kuponokra válthatják és felhasználhatják vásárlásuk során.

Bevásárlás előtt és a bevásárlólista összeírásához érdemes a heti akciós újságot is átböngészni. A fenti kedvezményprogramok keretében a héten például több mint 50% kedvezménnyel kapható a magyar lecsópaprika, a nektarin, a fürtös koktélparadicsom, sőt a kültéri medence is. 40%-kal olcsóbb a Tolle szeletelt sajt, az Ariel mosószer és a Rio Mare tonhalsaláta, de 30% feletti a kedvezmény az Ooops! Toalettpapír és a Creamfields UHT tej esetében is.

Tesco Pápa 014 web

Sőt, a Clubcardosok 30% árengedményt kapnak fazék vagy lábas vásárlásakor, és akár 45%-ot is spórolhatnak kültéri gyerekjátékokon. Az igazán szemfülesek 1000 forintos kedvezménykupont is találnak az akciós újságban, amit 8000 Ft feletti vásárlás esetén válthatnak be. Ha pedig valaki a spájz készleteit szeretné feltölteni, akkor jó tudni, hogy a Tesco számos árstopos termék, így a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, az UHT tehéntej és a tyúktojás esetében elengedi a vásárlási limitet.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.