Egymilliárd ok, hogy őt válaszd: íme az új HONOR 90!

2023.08.09. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha tartalomalkotó vagy -fogyasztó vagy, akkor a telefon két legfontosabb eleme a kamera és a kijelző. A HONOR 90 pedig mindkettőben – és sok másban – is jeleskedik, makulátlan képet kínálva akár kedvenc filmedet nézed, akár megosztod a világgal saját valóságodat.

A vadonatúj HONOR okostelefon kiváló, lenyűgözően éles fotókat készítő, 200MP-es kamerája a csúcsa ennek az innovatív eszköznek. Az egymilliárd szín megjelenítésére képes kijelző pedig lehetővé teszi, hogy a jeleneteket úgy örökítsd meg, ahogy valójában megtörténtek.

Minden egyes részlet eredeti formájában maradhat meg, ehhez pedig elég csak megnyomnod a gombot. A HONOR 90 egyedi előnye, hogy nincs késleltetés a fotó készítésekor, így az rögzül, amit látsz. A készülékkel tehát nem tudsz mellényúlni, függetlenül attól, hogy csak néha fotózgatsz, vagy mélyebbre ásod magad a hobbiban.

16 9 9

A HONOR 90 kedvező áron nyújt olyan lehetőségeket, amikkel jóval drágább, prémium telefonokkal találkozhatsz. Magas felbontású érzékelőjével olyan nüanszokat is megtalálhatsz majd a képeken, ami gyengébb kamerákkal képtelenség lenne. A HONOR 90 már-már egy-az-egyben képezi le az előtted álló jelenetet, legyen szó egy virágokkal teli mezőről, egy napsütéses tengerpartról vagy egy őszi erdőről.

A kamerarendszer legfontosabb része a 200MP-es főkamera, amihez még egy 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera, valamint egy 2MPes mélységi kamera társul. Ezek együtt állnak össze egy impozáns rendszerré.

A 200MP-es kamera 1/1,4” érzékelője kiváló, hiszen a szenzor mérete 24%-kal nagyobb az előző eszközgenerációhoz képest, ami 14%-kal jobb fényérzékelést tesz lehetővé. Így sokkal több fényt képes befogadni, amivel részletgazdag, gyönyörű képek születhetnek, még kedvezőtlen fényviszonyok között is.

Az éjszakai mód éles, tiszta fotókat biztosít, míg a HONOR Image Engine késleltetés nélkül képezi le azokat. A pixelenként tárolt fényinformáció tovább bővül a különleges pixeltömörítésnek köszönhetően, ami , 16-az-1-ben megközelítéssel még fantasztikusabb fotókat eredményez.

22

A telefon komplexebb portrémódot kapott, ami szintén minden helyzetben jól teljesít. A bokeh hatások például jobban elválasztják az alanyt és a hátteret, esztétikus elmosódással téve élessé és kiemeltté az alanyt. Az árnyalatok, így a textúrák és a bőrszínek is sokkal valóságosabbak lesznek a rendszerszintű optimalizálás által.

A 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera hatalmas látószöge elképesztő természetfotókat eredményezhet, míg a 2,5 cm-es minimális fókusztávolság közelebb hoz mindent, amit csak szeretnél.

Ezeket fogja csokorba a HDR technológia, biztosítva az életszerű, élénk színeket. A HONOR 90 ráadásul mesterséges intelligencia segítségével fejleszt tovább a HDR hatást. Az MI elemzi a fókuszban lévő jelentet, és a HDR effektust valós időben igazítja hozzá. Mindegy tehát, hogy hol, mikor és miről lősz képet – bámulatos lesz!

A telefon a közösségi média rajongóit sem hagyja cserben. Nagy kapacitású akkumulátora több órányi használatot biztosít anélkül, hogy tölteni kellene. Az MI extra funkciója, hogy 15 másodperces, posztolásra kész videókat segít gyártani. Lesz tehát elég idő és lehetőség csetelni , böngészni, posztolni – és megosztani a valóságod.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva – Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár.

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.