Nincs megállás: újra itt a nagyszabású kuponakció!

aldi index.hu cover  1108 px
2023.09.21. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Folytatódik a nagy sikerű kuponakció és a szenzációs non-food kiárusítás az ALDI-ban!

Még több spórolás

Az ALDI-ban nap mint nap segítjük vásárlóinkat a spórolásban. Online akciós újságunkban hetente több mint 70 termékakciót kínálunk, 2023. szeptember 23-án és 24-én pedig – a hónap eleji nagy sikerű akciónk után – ismét különleges ajándékkal készülünk: ha üzleteinkben vagy online vásárolnak – 12 000 forintot elérő vásárlás esetén – 1200 forintos kuponnal ajándékozzuk meg Önöket, így akár 10%-ot is spórolhatnak. A kuponok 2023. szeptember 25-től október 1-ig válthatóak be bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat október 5-ig, a ROKSH-on keresztül használhatják fel újabb ALDI termékek vásárlására. A részletekről az aldi.hu oldalon tájékozódhatnak.

aldi index.hu 16 9 727px

Még több akció

A megfizethető árak és a megbízható minőség mellett termékeink rendkívül széles választékával várjuk Önöket, mind a 168 áruházunkban. Termékkínálatunk jelentős részét ALDI saját márkáink teszik ki, amelyek csak számunkra készülnek, és csak nálunk szerezhetőek be. Tudták, hogy ezek között nem csak élelmiszereket találnak? Fedezzék fel középső soron található, non-food saját márkáinkat, többek között CROFTON edényeinket, CRANE sporteszközeinket vagy éppen BLUE MOTION ruházati cikkeinket! Ráadásul non-food saját márkáink közül augusztus 31-től számos terméket akár 50%-os kedvezménnyel kínálunk, a készlet erejéig. A szenzációs árakat keressék a „KIÁRUSÍTÁS” feliratnál.

Az ALDI-ban mindent megadunk a spóroláshoz – már 15 éve!

A kuponakció az ALDI Magyarország üzleteiben vagy a ROKSH-on keresztül az ALDI kínálatából történő vásárlás esetén érvényes. Személyenként és vásárlásonként 1 darab kupon használható fel. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat az aldi.hu weboldalon található.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.