Az év legnagyobb szakmai elismerése, és a legkiemelkedőbb eseménye a beneFit Prize pályázat és gála!

beneFit INDEX cover 1276px
2023.09.29. 14:06 Módosítva: 2023.09.29. 14:09
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ez az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja.

A beneFit Prize azon gondoskodó vállalatokat szólítja meg, akik számára a munkavállalói elégedettség fontos, és hangsúlyozni kívánják ezt a versenytársak, saját munkavállalóik és a piac többi szereplője felé, hogy erősítsék pozíciójukat, könnyítsék a toborzási folyamatot és megmutassák, hogy milyen egy igazán gondoskodó vállalat.

Nálatok is a munkavállalók az elsők? Versenyképes juttatásokon túl egyéb wellbeing eszközökkel is próbáljátok premizálni dolgozóitokat? Mutassátok meg a HR szakma szereplőinek, a jövő munkavállalóinak, hogy mennyit tesztek cégen belül az elégedettségért és nyerjétek el Ti az év leggondoskodóbb vállalata címet!

beneFit INDEX articleImg 851px

A munkabér önmagában már nem elegendő ahhoz, hogy egy munkavállaló hosszútávon elköteleződjön, vagy sokáig erősítse a vállalati csapatot, főleg a fiatal munkavállalók körében. A cégek számára kihívást okoz a kiváló munkaerő bevonzása és rendszerben tartása. A csábító ajánlatok, és trendinek számító juttatások biztosítása viszont ebben sokat segítenek. Életünk során átlagosan 10.000 napot töltünk a munkahelyünkön, így egyáltalán nem mindegy, hogy ebben a 80.000 munkaórában hogyan érezzük magunkat, milyen munkakörnyezetet teremtünk.

A beneFIt Prize 2023 pályázat keretein belül a pályázó vállalatnak lehetősége van bemutatni minden olyan módszert és programot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet. A kitöltést checkbox rendszer segíti, tehát nem igényli a hosszas pályaművek írását, a leadás gyors és egyszerű. A zsűritagok a szakma szakértői, akik 14+1 kategóriában vizsgálják a szakmai pályázatokat, mint a sportoltatás, a munkakörnyezet, az edukáció, a fenntarthatóság, a HR digitalizáció, a családbarát, a Z generáció stb. A teljes lista itt érhető el. A szakmai pályázat után egy publikus közönség pályázat beadására is van lehetőség, mely nyilvánosan elérhető a pályakezdők, a jövőbeni munkaerő és a meglévő dolgozói állomány számára is, sőt buzdítunk, hogy pályázati adatlapodat oszd meg kollégáiddal, vond be őket a szavazásba, ezzel is növelve a cégen belüli összetartást.

A pályázat egy ünnepélyes díjátadó gálával zárul, melynek helyszíne idén a Millennium Kávéház és étterem, az est házigazdája pedig nem más, mint Kovács András Péter.

A pályázatot a szakma kiválóságai bírálják el:

Nespresso Professional, DM, Wolt, Blue Colibri, Europa Design, SkillON, Salarify, AYCM

Találkozzunk november 9-én! Pályázzatok Ti is!

További részletek: www.benefitprize.hu

Kérdésed van? Írj nekünk: info@benefitprize.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.