Így világítsd meg kerted, udvarod, telephelyed fillérekből, magas fényerővel!

2023.10.10. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Megérkezett a legújabb, 100 LED-del szerelt napelemes lámpa

Készülj a őszi-téli szezonra káprázatos fényerejű, takarékos LED lámpákkal!

Egyre korábban megy le a nap, egyre többet kell világítani kint a kertben, teraszon, udvaron, a garázs vagy telephely körül. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot fogyasztanak.

01

Mit szólnál egy olyan fényforráshoz, amivel nem kell végigkábelezned az udvart, ráadásul 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod? Fedezd fel a napelemes LED lámpát és borítsd fényárba otthonod, fillérekből!

Napelemes 100 LED-es mozgásérzékelős lámpa - szenzációs fényáradat, amivel mindent jól láthatsz!

A vadonatúj 100 LED-del ellátott fényvetővel mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy tervezték meg, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd.

02.gif

Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod, és már világít is, amikor szükséges!

A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához.

100 db csúcsminőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!

03

Mi a különlegessége?

05

Amint a lámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is.

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette?

Bemutató videó – nézd, milyen jól világít:

Hová ajánljuk a 100 LED-es napelemes lámpát?

  • ház köré, kertbe, kapu elé
  • udvarra, teraszra, erkélyre, lugasokhoz, filagóriákhoz
  • garázsok, alsóépületek köré
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • üzletekhez, boltokhoz
  • céges telephelyekhez, üzemekhez, raktárakhoz
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram
  • bármilyen kültéri helyre, ahol magas fényerővel, takarékosan szeretnél világítani
06

Szenzációs őszi ajánlat: most minden csomagban 3 db lámpa, zseni áron!

07

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel érheted el nálunk őszi ajánlatunknak köszönhetően.. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod vagy üzleted környékét is remekül meg tudod világítani.

Nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.