Újabb árzuhanás – újabb spórolási lehetőség!

1108x624
2023.10.31. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ALDI-nál tudjuk, hogyan lehet még olcsóbb a bevásárlás. Spóroljunk együtt!

Több mint 110 termékakcióval készülünk

Online akciós újságunkat mindig érdemes böngészni, hiszen aktuális akciós termékeink teljes választéka megtalálható benne. Soron következő, november 2. és 8. közötti katalógusunkban is több mint 110 remek ajánlattal, akcióbajnok termékekkel készülünk, és mi már az ünnepekre is hangolódunk. Gazdag szezonális kínálatunkban nemcsak a karácsonyi menü elengedhetetlen alapanyagai sorakoznak, hanem a szezonhoz illő dekoráció is, és számtalan remek ötletünk van, hogy mi kerüljön a fa alá. Az ünnepi készülődés része, hogy mentesen étkező családtagjaink, barátaink igényeit figyelembe véve tervezzük a menüt. Mi erre is tudjuk a megoldást: közel 500 mentes és egészségtudatos terméket kínálunk állandó és szezonális választékunkban.

727x049

Mézes ünnepi pillanatok – a hazai mézek ára tartósan csökken

A hazai méz elengedhetetlen a családi süteményekhez, a karácsonyi mézeskalácshoz, az ünnepi, téli időszak kedvenc meleg italaihoz. A korábbi tartós árzuhanások után – a kizárólag magyar forrásból származó – virág- és akácméz árát is tartósan csökkentettük.

Nálunk SZÉP-kártyával is fizethetnek

Az ALDI-ban 2023. december 31-ig a Széchenyi Pihenőkártyákon lévő béren kívüli juttatást akár hideg élelmiszer vásárlására is fordíthatják! A kártyával fizethető áruk körébe szinte minden élelmiszer beletartozik, így például a húsok, a tejtermékek, a zöldségek és gyümölcsök és a pékáruk is. SZÉP-kártyával azonban továbbra sem egyenlíthető ki a non-food termékek, az állateledelek, valamint az alkoholtartalmú italok vételára.

727x409

Tartós árcsökkentés – még egy szuper megoldás a spórolásra!

Az ALDI-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magyar családoknak minél olcsóbb legyen a bevásárlás. Ehhez, az alacsony árak és a fogyasztói előnyök biztosítása mellett, tartós árcsökkentéseinkkel is szeretnénk hozzájárulni. Legutóbb, október elején csökkentettük jelentősen – akár 40%-kal – állandó kínálatunk mintegy ötödének árát, hogy Önök még többet spórolhassanak. Az idei hatodik, és egyben legátfogóbb árzuhanásban nemcsak alapvető élelmiszerek – friss húsok, felvágottak, tejtermékek, pékáruk, liszt, fűszerek, zöldségek és gyümölcsök – árát csökkentettük, hanem háztartási és higiéniai árucikkekét is.

Tartós árcsökkentéseinkkel és hetente megújuló, további kedvezményeket kínáló termékakcióinkkal szeretnénk biztosítani Önök számára, hogy megbízható minőségű árucikkeink széles választékából még olcsóbban tudják bevásárlókosaraikat megtölteni.

A képek forrása: ALDI Magyarország

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.