Nagyban gondolkodunk – többet spórolunk

ALDI Kep Cover
2023.11.03. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ALDI-nál alacsony árainkkal és termékakcióinkkal is segítjük a tudatos vásárlást!

A héten több mint 110 termékakcióval készülünk

Érdemes alaposan átolvasniuk heti online újságunkat, hiszen az applikációnkban és a weboldalunkon is elérhető akciós katalógusunkban mindig megtalálhatják aktuális szuper ajánlatainkat. A november 2. és 8. között érvényes online akciós újságunkban már az ünnepek felé is tekintünk, több mint 110 remek ajánlatunk vár Önökre, így akár 41%-os kedvezményt biztosító akcióbajnokaink is!

Töltsük fel a kamrát – tudatosan!

Önök nemcsak alacsony árú, megbízható minőségű termékeink vásárlásával spórolhatnak, hanem az időközönként kínált, nagyobb kiszerelésű csomagjaink választásával is, hiszen XXL ajánlataink jóvoltából tudatosan és igazán takarékosan tölthetik fel a kamrát. XXL csomagjainkban több terméket adunk, még olcsóbban. Nagy kiszerelésű termékeinket most is megtalálhatják november 5-től érvényes szuper ajánlataink között, ameddig a készlet tart!

ALDI Kep Cikkbe
Kép: ALDI Magyarország

Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

Aktuális akcióink között már ott sorakoznak a szezon ünnepeihez elengedhetetlen alapanyagok, dekorációs kellékek. A klasszikus Márton-napi menühöz való étel- és italkínálatunk november 2. és 4. között érhető el üzleteinkben. Természetesen a gyerekekkel együtt várjuk a Mikulást, sőt a karácsonyi hangolódáshoz is rengeteg árucikkel készülünk, hogy mire sor kerül a közös főzésekre, sütésekre, addigra minden a kamrákba kerüljön. Az ünnepi hozzávalók mellett üzleteinkben számtalan dekorációs és ajándékötlettel, klasszikus karácsonyi finomsággal is várjuk Önöket. Sőt, már most, novemberben „A hónap pékáruja” a frissen sütött AZON MELEGÉBEN Bejgli.

Tudatos vásárlás SZÉP-kártyával

Az ünnepi előkészületekhez, a tervezett menükhöz szükséges élelmiszerek beszerzését akár a Széchenyi Pihenőkártyákon lévő béren kívüli juttatásukkal is fedezhetik. 2023. december 31-ig ugyanis az ALDI-ban SZÉP-kártyával is lehet hideg élelmiszert vásárolni. A kártyával fizethető áruk körébe szinte minden élelmiszer beletartozik, így például a húsok, a tejtermékek, a zöldségek és gyümölcsök és a pékáruk is. SZÉP-kártyával azonban továbbra sem egyenlíthető ki a non-food termékek, az állateledelek valamint az alkoholtartalmú italok vételára.

Tartós árcsökkentéseinkkel és hetente megújuló, további kedvezményeket kínáló termékakcióinkkal szeretnénk biztosítani Önök számára, hogy megbízható minőségű árucikkeink széles választékából még olcsóbban tudják feltölteni a kamrát!

A képek forrása: ALDI Magyarország

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.