Egymillió akciós termék november 17-én az eMAG Black Fridayen

2023.11.17. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mostanra Magyarországon is széles körben elterjedtek a fekete pénteki akciók, ezekkel sok esetben már nem is csak novemberben, hanem akár nyáron, vagy több hetes időszakban is találkozhatnak a magyar vásárlók. Az online kereskedelem jelentős szereplőjeként az eMAG maga is sokat tett az elmúlt évtizedben a Black Friday magyarországi meghonosításáért, a vállalatnak szinte védjegyévé vált a fekete péntek.

Ahogy minden évben, az eMAG 2023-ban is egyetlen napra fókuszálja az akciós ajánlatokat annak érdekében, hogy valóban ütős, vonzó ajánlatokkal jelenjen meg. November 17-én a reggeli órákban indul a kampány, amely a korábbi évek tapasztalatai alapján éjszakába nyúlóan szokott tartani.

Idén több mint egymillió darab akciós termékkel készül az eMAG a Black Fridayre: hétköznapi kínálatával szemben a fekete pénteki ajánlatok közt az év többi napján nem elérhető dealek, például kedvezményes szépségápolási szolgáltatások, járművek, utazások is elérhetők lesznek.

Érdemes tudni, hogy tízből hét idei Black Friday-es termékaz idei legkedvezőbb árán lesz elérhető november 17-én.

Azok, akik tudatosan a Black Fridayre időzítik a nagyobb kiadásaikat, például karácsonyi ajándékokat vagy háztartási gépeket vásárolnának, jelentős összegeket takaríthatnak meg. Ehhez célszerű jó néhány alapvető szabályt betartani és felkészüléssel növelni az esélyeket az igazán jelentős dealekre, hiszen a legjobb vételnek számító termékek iránt mindig nagy a kereslet, míg az akciós kínálat korlátozott.

Az eMAG szerint négy egyszerű lépéssel lehet a leginkább hatékonnyá tenni a fekete pénteki vásárlást:

  1. Feliratkozás az eMAG hírlevelére: innen már a Black Friday kezdete előtt értesülni lehet egy sor várható akciós ajánlatról.
  2. Érdemes előre saját fiókot nyitni az eMAG.hu-n legkésőbb csütörtökig. A korábbi felhasználóknak érdemes ellenőriznie, hogy be tudnak-e lépni fiókjukba az általuk ismert jelszóval. A fiókhoz elmentett telefonszámot is megéri megerősíttetni, hiszen erre is érkeznek majd a kiszállítással kapcsolatos értesítések.
  3. A rendelési folyamat gyorsításához ajánlott előre elmenteni annak a bankkártyának az adatait az eMAG oldalán, amellyel a Black Fridayen vásárolni szeretnénk.
  4. A kívánságlista profi használata is javallott: már a Black Friday előtt érdemes az eMAG.hu-n kikeresni azokat a termékeket, amelyeket kifejezetten akciósan szeretnénk megvenni - majd ezeket elmenteni a kívánságlistára. Így gyorsan meg tudjuk nézni a Black Friday indulásakor, hogy a keresett termékből melyek akciósak, és mennyivel olcsóbban lehet megvásárolni ezeket.
  5. Összességében érdemes a eMAG mobilappját letöltenünk, és ebben böngészni, vásárolni a Black Friday alatt, ebben a leginkább hatékonyak a vásárlási folyamat elemei a kereséstől az online fizetésig. November 17-edikére pedig mindenképp ajánlott engedélyezni az eMAG mobilapp értesítéseit is, hiszen innen is egy sor akciós ajánlatról értesülhetnek a felhasználók.
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.