Miért válasszák saját márkáinkat?

1108x623px cover
2023.11.22. 12:36
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
ALDI saját márkás termékeinkkel most is könnyű spórolni – mint mindig.

Saját márkáink mindig nyerők

Állandó és szezonális árukínálatunk 90%-át saját márkás termékeink teszik ki. Saját márkáink sok esetben ikonmárkák gyártóinál készülnek, de csak számunkra. Erről Önök is bármikor meggyőződhetnek, hiszen a gyártót minden esetben feltüntetjük a csomagoláson. Ez plusz garanciát jelent arra, hogy – a márkatermékekhez képest alacsonyabb áron kínált – saját márkás termékeink kiváló minőségűek. Saját márkás termékválasztékunkban szinte minden márkatermék megfelelője – természetesen olcsóbban – megtalálható.

727x409px cikkbe agyazott

Tudatos tervezés – pénztárcabarát bevásárlás

Saját márkás kínálatunk nagy előnye az is, hogy gazdag választékában nemcsak élelmiszerek, de számtalan non-food termék is található. Ennek köszönhetően nálunk minden egy helyen beszerezhető az ünnepekre. Ha dekoráció, akkor HOME CREATION, ha gyerekjáték, akkor TOYLINO, ha sütési alapanyag, akkor BELLA, ha édesség, akkor MONARC, ha ünnepi ínyencség, akkor GOURMET – és még a végtelenségig tudnánk folytatni a sort saját márkáinkkal.

Online akciós újságunkból minden kiderül!

Most több mint 130 termékakcióval készülünk! Ezért is érdemes online akciós újságunkat mindig szemügyre venni, hiszen az összes aktuális remek ajánlatunk megtalálható benne. A november 23. és 29. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékekkel várjuk Önöket, az ünnepi készülődés jegyében.

727x409px 2 cikkbe agyazott

Vegyen 1-et, vigyen 2-t!

Számtalan remek ötletünk van a spórolásra. Most 1+1 ingyen ajánlatunk is segít Önöknek, hogy még olcsóbban tölthessék meg a bevásárlókosarat. Ebben az akcióban egész héten kedvelt saját márkánkat, a KOKETT Toalettpapírt ajánljuk – 20 tekercset 10 áráért.

Nálunk csak 329 forint!

November 23. és 25. között számos kedvelt termékünk csak 329 forintért kapható! A márkatermékek mellett saját márkáink is: például AZON MELEGÉBEN látványpékségünk frissen és helyben sütött baconös kenyérlángosa és közkedvelt KOKÁRDÁS márkánk szendvicskrémjei.

Tervezzenek tudatosan velünk és saját márkás termékeinkkel!

A képek forrása: ALDI Magyarország

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.