Borbás Marcsi: különleges hatóanyagok esszenciája a Kertem natúrkozmetikumok

2023.11.27. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nagyon régóta hangoztatom, hogy nem eszem szemetet. Hiszek benne, hogy a testem meghálálja, és egy ideje a bőrömmel kapcsolatban is foglalkoztat mindez. Hiszen lehet akármilyen elegáns, akármennyire drága egy kozmetikum, ha szintetikus és a környezetre is káros alapanyagokkal van tele. Ez a felismerés vezetett el oda, hogy a kozmetikai termékek kapcsán is az a legjobb megoldás, ha a természethez fordulunk. Én minden nap „beszélgetek” az őrségi kertemmel, gumicsizmát húzok, hogy meglátogassam, ám a kesztyű mindig elmarad. Most már rájöttem, hogy nem véletlenül. Érezni akarom a földet az ujjaim között, miközben kihúzom a gyomokat, egyengetem a veteményt. Egyensúlyba kerülök ezen a helyen, ezekben a pillanatokban. A kert minden mozdulatomra reagál, termést és békét ad. Ahogyan az emberi szervezet is, ha törődünk vele.

Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, általa kötődünk legközvetlenebb módon a természethez – a gondoskodó érintés egészségünkre gyakorolt csodálatos hatása ma már tudományosan is igazolt. Megérdemeljük, hogy minden érintésben a természet életelixírjét kínáljuk bőrünknek: ezzel a gondolattal alkottam meg Kertem* natúrkozmetikai termékcsaládomat. A gyógynövényekből és különleges hatóanyagokból létrehozott hidratáló, tápláló formula arcunk nappali ragyogását, éjszakai regenerálódását segíti és kezünk egészségének, szépségének őre.

1. fotó

A Kertem nappali arckrém egyik alapanyaga a 17 féle aminosavat, cukrokat, káliumot, magnéziumot, cinket, nátriumot és vasat, emellett C-vitamint, gyümölcssavat és enzimeket is tartalmazó nyírfavíz – egy teljesen bioaktív folyadék, amely gyorsan felszívódik, így hatóanyagait bőrünk azonnal hasznosíthatja. Az intenzív tápláló, regeneráló és feszesítő hatást Máriatövis-olajjal, vörösáfonya-olajjal és százszorszép-olajjal fokoztuk, a bőr rugalmasságáról pedig zabkivonattal és peptidekkel gondoskodtunk.

A Kertem éjszakai arckrém a nyírfavíz gazdag hatóanyagai és a peptid hidratáló hatása mellett a bőr éjszakai regenerálásához szükséges erősebb sejtvédő összetevőket is tartalmaz. A görögdinnyemag-olaj, a feketeribizli-olaj, a zellerkivonat ránctalanító, tápláló erejét a fehérliliom-olaj bőrtónus-kiegyenlítő, hatásával fokoztuk, hogy bőrünk újjászülethessen az éjszakai pihenés alatt.

Kezünk bőre különleges igénybevételnek van kitéve, ezért a Kertem kézkrém regeneráló és hidratáló összetevői közül nem hiányozhat a nyírfavíz, a görögdinnyemag-olaj és a fehérliliom-olaj sem. A gyors felszívódás érdekében pedig egy cukorrépából előállított természetes aminosav származékkal, Betain-nal gazdagítottuk a formulát. Ez a semleges pH-értékű természetes anyag védelmezi a bőr nyálkahártyáját, és selymes, puha bőrérzetet nyújtva teszi kényelmessé a Kertem tápláló kézkrém használatát.

2. fotó

A természet legjavát sűrítettem Kertem natúrkozmetikumaimba, hogy az érintés ne csak kellemes élmény legyen, hanem egészségünkön és szépségünkön is nyomot hagyhasson. Örömmel osztom meg mindazt, amit a természettől és saját kertemtől kapok, hiszen mindannyian a legjobbat érdemeljük. Használjuk hát egészséggel!

3. fotó

Borbás Marcsi Kertem kozmetikai termékcsaládja megvásárolható az egy.shop.hu weboldalon és a DM drogérialánc összes magyarországi üzletében. A bővülő Kertem termékcsalád tagjai, a Kertem vitalizáló , hidratáló , bőrmegújító és well-aging szérumok , valamint a Kertem arclemosó hab jövő héttől szintén elérhető lesz webshopunkban és a DM üzleteiben.

4. fotó

*Borbás Marcsi Kertem termékcsaládja NATURIX* minősítéssel rendelkezik. A védjegy a bizonyítéka annak, hogy termékeink valódi natúrkozmetikumok, melyek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.