Gondos tervezéssel egyszerűbb a pénztárcabarát ünnepi bevásárlás!

cover
2023.12.05. 09:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nálunk, az ALDI-ban minden könnyen beszerezhető. A spórolásra pedig rengeteg tippünk van.

Tervezzünk együtt!

Nálunk könnyű tudatosan tervezni az ünnepi bevásárlást. Kedvező árú és megbízható minőségű termékeink állandó kínálata mellett üzleteinkben gazdag szezonális választékkal várjuk Önöket. Hetente megújuló akcióink, szuper ajánlataink és kuponakcióink is segítenek, hogy a lehető legtöbb pénzt spórolhassák meg az ünnepi bevásárlókosár összeállításakor. ALDI-üzleteinkben szerencsére mindent megkaphatnak, amire csak szükségük lehet, legyen szó a karácsonyi vagy szilveszteri menü hozzávalóiról, a kedvenc sütemény alapanyagairól, a dekorációról vagy a családnak, barátoknak szánt ajándékról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatnak.

cikkbe 1

Most is több mint 130 termékakcióval készültünk!

Online akciós újságunk mindig jó kiindulópont, hiszen minden remek ajánlatunk megtalálható benne. A december 7. és 13. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékkel várjuk Önöket, az ország valamennyi ALDI-áruházában. Így mindent beszerezhetnek egy helyen! Akár 60%-os kedvezménnyel is vásárolhatnak az ALDI-ban a héten!

Mi nagyban gondolkozunk!

Most XXL-es ajánlataink is segítenek Önöknek abban, hogy az ünnepi időszakban még jobb áron tölthessék fel a hűtőt és a háztartást. December 10-től kedvelt tejtermékek, édességek, húsfélék, snackek, különböző italok XXL-es kínálatából válogathatnak, a készlet erejéig. Természetesen ezen ajánlatokat is megtalálják aktuális online katalógusunkban: a rendkívül széles választékot ráadásul több oldalon keresztül mutatjuk be. Miért XXL? Azért, mert így többet még olcsóbban vásárolhatnak. A nagyobb kiszerelés jobban megéri, hiszen 1 darab ára így jóval alacsonyabb, mintha csak egy terméket vennének! Minden nagy kiszerelésű akciós termékünket felismerhetik az XXL feliratról.

Kuponokkal most extrán olcsóbb!

Kedvező árainkon, szuper kedvezményeket nyújtó, hetente megújuló ajánlatainkon túl az évek óta töretlen sikerű kuponakcióinkkal is segítjük Önöket abban, hogy még olcsóbb legyen a bevásárlás. Kuponakciónk keretében most 2023. december 7-től 13-ig – 10 000 forintot elérő vásárlás esetén – akár további 10% engedményt is adunk. Az extra kedvezményhez csupán annyit kell tenniük, hogy pénztárainknál beváltják a hétre érvényes, 1000 forint kedvezményt biztosító ALDI kupont.

cikkbe 2

A kupon nemcsak a legnépszerűbb napi- és hetilapokban található meg, hanem természetesen online akciós újságunkból, hírlevelünkből is kinyomtatható. A kupont a bevásárlás előtt pedig csak ki kell vágniuk és magukkal hozniuk, hogy fizetéskor átadhassák a kasszánál, mi pedig levonhassuk az 1000 Ft engedményt a számlájukból. A részletekről – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon tájékozódhatnak.

Készüljünk együtt – tudatosan – az ünnepekre!

A képek forrása: ALDI Magyarország

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.