Minden egyes nap egy kis csodát rejt a SPAR adventi kalendáriuma

index pr 1108x623
2023.12.08. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Különleges ajándékkal, meglepetéseket rejtő internetes adventi kalendáriummal teszi izgalmasabbá az ünnepi várakozás idejét a SPAR. December 1-24. között a játékosok naponta kinyithatnak egy-egy naptári ablakot, amely alatt vagy garantált ajándékhoz, vagy nyereménysorsolási esélyhez juthatnak. A fődíj egy háromnapos, két fő részére szóló síhétvége Ausztriában.

index pr 727x409

Az ünnepi ráhangolódást segíti, ha minden egyes nap rejt magában egyfajta apró meglepetést, kisebb ajándékot, örömöt, rácsodálkozást. Ennek jegyében indítja útjára a SPAR december 1-jén online adventi kalendáriumát, amelyben 24 ablakocska jelzi majd a karácsony eljövetelét. Mindennap kitárhatunk ezek közül egyet, és egyszerű regisztráció után azonnal meg is kapjuk vagy az ablak mögött rejlő garantált nyereményt, vagy pedig annak esélyét, hogy részt vegyünk a sorsoláson. Az utolsó kis ablak december 24-én nyílik ki, azzal lesz teljes az adventi kalendáriumi időszak.

index pr 727x409 3

A játék időtartamának 11 napján lesz sorsolás, ahol 10 darab, egyenként 10 000 forint értékű SPAR ajándékkártyát és 25 darab, Fördős Zé „Ünnepek A-tól Z-ig” receptkönyvet sorsolnak ki a nyertesek között. A fődíj pedig egy háromnapos síhétvége az ausztriai Kreischbergben két fő és maximum két gyermek részére.

index pr 727x409 2

Azon a tizenhárom napon, amelynek ablaka nem sorsolási lehetőséget rejt, ott garantált, azonnali ajándékot kaphatnak a játékosok: vagy 200 SuperShop pontot, vagy ajándék recepteket a spar.hu Gasztro&Életmód felületéről, vagy pedig az ünnep hangulatát idéző mobil hátterek letöltésének lehetőségét.

A játékról, a részvételi feltételekről az alábbi weboldalon tájékozódhattok: https://jatek.spar.hu/adventi-kalendarium

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.