Okosóra luxuskivitelben: megérkezett a Garmin új kollekciója

2023.12.10. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A sportos dizájn a múlté, a MARQ elhozta a luxust és az eleganciát az okosórák világába.

Sokan a testmozgásra és az egyszerű, letisztult megjelenésre asszociálnak az okosóra kifejezés hallatán. Pedig a MARQ legújabb generációjának érkezésével inkább a prémium és elegáns szavak helytállóak. Ráadásul ezek az eszközök egyedülállóan pontosak, ha sportteljesítmény vagy energiaszint méréséről van szó.

Az okosórák számtalan hasznos funkcióval segítik a viselők hétköznapjait: lehet velük fizetni, használhatóak zenehallgatásra, gyakran beépített navigációs rendszerrel is el vannak látva, mindemellett pedig figyelik az alvás minőségét, valamint a pulzus- és lépésszámot is.

GAR PR decemberiBannerkampanyPRKepek 727x409

Ha csak egy órád lenne, az Garmin legyen

Hogy miért? Mert a stílusos egyben modern kialakításnak köszönhetően egyaránt megfelelnek az egészséges, sportos életmód és a divat iránt érdeklődők számára is. Nincs szükség többé egy elegáns és egy sportos darabra is, hiszen a MARQ órák mindkét stílust képviselik. Tökéletes társak az aktív és passzív hétköznapokban, sőt ízléses kiegészítők. Egyetlen készülékben egyesítik a sporttevékenységekhez, az üzleti találkozókhoz és a mindennapi élethez szükséges funkciókat. Új szintre emelik a teljesítményt, és design terén sem hagynak kivetnivalót maguk után. Nemcsak a tökéletes stílusos megjelenést biztosítja viselőjének, de kifinomult okosfunkcióval a legmerészebb kalandok során is hű társak!

Prémium alapanyagok és stílus találkozása egy időtálló szerkezetben

A Garmin különleges termékcsaládja 130 rétegű hőkezelt carbon fiber alapanyagból készült, a tökéletes láthatóságot pedig domború zafír üveg biztosítja a fényes AMOLED kijelzőnek. Az elismerésre méltó üzemidőért pedig lithium-ion akkumulátora felel: okosóra módban akár 16 nap, GPS módban akár 42 óra a teljesítménye. Az új MARQ Gen 2 Carbon sorozat erős, ugyanakkor meglepően könnyű viselet.

  1. Kiemelkedő teljesítmény: fejlett szenzorok és GPS-vevő
  2. Akkumulátor idő: átlagosan 14 nap
  3. Kompatibilitás. Android / IOS
  4. Cseregarancia
  5. Magyar nyelvű menü az órán és a kapcsolódó Garmin Connect alkalmazásban

Fontos számodra az egészség, szereted a technológiai újításokat és követed a legújabb trendeket? A Garmin üzletekben és a webshopon biztosan megtalálod az ízlésedhez és életmódodhoz passzoló okosórát.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.