Mi tudjuk, mi legyen az ajándék!

cover 1213
2023.12.12. 09:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nálunk, az ALDI-ban kedvező áron, megbízható minőségben beszerezhető minden az ünnepekre!

Pénztárcabarát, kiváló minőségű ALDI saját márkás termékeinknek köszönhetően velünk stresszmentesen készülhetnek az ünnepekre, legyen szó alapanyagokról, dekorációról vagy az ajándékokról!

Ragyogó fényáradat, meghitt hangulat

A téli borongós napokat az ünnepvárás jegyében is érdemes ragyogóbbá tenni. A díszítésben HOME CREATION saját márkánk is segít. Üzleteinkben december 14-től a készlet erejéig számos változatban érhetők el a kül- és beltéri LED-es fényfüzérek, amelyek nemcsak a karácsonyi hangulatról gondoskodnak, de akár egész télen pompás világítást kínálnak a lakásban, a kertben vagy a teraszon. A változatos formájú, kiszerelésű, fénymelegségű égősorok között megtalálható a 20 darabos Beltéri LED-fényfüzér, ami kitűnő választás az asztali dekoráció megvilágításához – csupán 999 forintért. Elérhető melegfehér, hidegfehér vagy borostyánsárga fényű változatban is, ráadásul kültéri használatra is alkalmas. Kültéren díszíthetünk a hosszabb, 80 darabos LED-fényfüzérrel is, amely ugyancsak háromféle változatban érhető el, attól függően, hogy milyen fényre vágyunk.

cikkbe agyazott 1213

Ajándékban is otthon vagyunk!

Szezonális választékunkban számos ajándéknak is kitűnő terméket kínálunk. December 14-től a készlet erejéig a hangulatfények mellett CASALUX saját márkánk LED-állólámpáját is választhatják. A modern formavilágú állólámpák hangulatos melegfehér fénye fokozatmentesen állítható, a többféle dizájnnak köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen berendezés mellé. A megfelelő fény a fürdőszobában, hálószobában is rendkívül fontos, éppen ezért remek ajándék az EASYHOME saját márkás termékcsaládunkban megtalálható Kozmetikai tükör LED-világítással, amely többféle kivitelben is elérhető. A december 17-től a készlet erejéig elérhető asztali tükör, kihajtható asztali tükör és tapadókorongos falitükör nagy segítséget jelent a mindennapi arcápolásban. Ugyancsak a tudatos bőrápoláshoz elengedhetetlen az EASYHOME pórustisztító készülék, amely vákuumtechnológiával tisztítja ki az arc pórusait. A négyféle fejjel elérhető eszköz 3 szívóerő-fokozattal és hőkompressziós funkcióval is rendelkezik, és mindössze 3999 forintba kerül.

Ajándékozzuk meg magunkat néhány jó falattal!

Az ünnepi bevásárlás során ne feledkezzenek meg a finomságokról sem, amelyekkel már az advent idején is meglephetik magukat. Az ALDI-ban már kapható a frissen sült AZON MELEGÉBEN diós és mákos bejgli. Természetesen az ünnepi tekercsek glutén- és laktózmentes változatban is megvásárolhatóak. A bejgli mellé válasszák az ALDI VINOTÉKA egyik testesebb vörösborát vagy egy édesebb fehérbort, amit BELLA karácsonyi fűszereinkkel összefőzve csodás illatú és ízű forralt bort kapnak.

A hangulatos, stresszmentes ünnep velünk teljes és pénztárcabarát.

A képek forrása: ALDI Magyarország

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.