Saját márkáinkkal a legkönnyebb spórolni!

cover 1221
2023.12.21. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Diszkontfilozófiánk célja, hogy több maradjon az Önök pénztárcájában.

Alapvető küldetésünk, hogy üzleteinkbe mindig az Önök számára kínálható legjobb termék kerüljön – legyen szó akár az áráról, akár a minőségéről. Az ALDI által megalkotott diszkontfilozófia garancia arra, hogy mindig kedvező áron vásárolhassák meg kiváló minőségű, 90%-ban saját márkás termékeinket.

Új termék a láthatáron – hogyan születnek saját márkás termékeink?

Minden esetben kiemelten odafigyelünk termékeink beszerzésére. Beszállító partnereink kiválasztása és a terméktesztek során mindig azt tartjuk szem előtt, hogy az Önök igényeinek megfelelő, kiváló minőségű árucikkekkel gazdagítsuk kínálatunkat, garantálva az alacsony árakat. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ismert és kedvelt márkatermékeket is „sajátmárkásítsuk”, azaz az adott árucikkek a mi nevünk alatt már csak az ALDI vásárlói számára készüljenek, az általunk elvárt szigorú minőségi követelményeknek megfelelően. Heti rendszerességgel zajló termékkóstolásainkon, tesztjeinken kollégáink természetesen nemcsak az új termékeket vizsgálják, hanem ellenőrzik a portfóliónkban lévő árucikkeket is.

cikkbe agyazott 1221

Saját márkás termékeink esetében – magas minőségi sztenderdjeinknek megfelelően – a beszállítókkal közösen alkotjuk újra, tesszük jobbá a terméket, amelynek csomagolása is hozzánk igazodik, így nemcsak az árat, hanem a csomagolást és természetesen a beltartalmat is mi határozzuk meg. Így lesz igazán ALDI-s az a termék, ami sok esetben ugyanazon a gyártósoron készül, mint a márkatermékek. Saját márkáink ugyanis van, hogy ikonmárkák gyártóinál készülnek, amiről Önök is bármikor meggyőződhetnek, hiszen a gyártót minden esetben feltüntetjük a csomagoláson. Ez plusz garanciát jelent arra, hogy – a márkatermékekhez képest olcsóbb – saját márkás termékeink kiváló minőségűek. Saját márkás termékválasztékunkban szinte minden márkatermék megfelelője – természetesen kedvezőbb áron – megtalálható.

A karácsony is elképzelhetetlen saját márkáink nélkül!

Az ünnepi időszakban is saját márkáink vonzó állandó és szezonális kínálatával várjuk Önöket! MONARC családunkban megtalálják a kihagyhatatlan ünnepi édességeket, GOURMET saját márkás termékválasztékunkban pedig az ellenállhatatlan ínyenc finomságokat. De nem csak élelmiszereket kínálunk! Non-food palettánkon például ott szerepel HOME CREATION márkánk, amelynek termékei amellett, hogy ajándéknak is ideálisak, saját otthonukat is könnyen dekorálhatják, ünnepi díszbe öltöztethetik. Ugyancsak remek ajándékokat fedezhetnek fel saját márkás CROFTON konyhai eszközeink között, ahol valóban minden megtalálható, ami csak az ünnepi sütés-főzéshez kell.

Készüljünk saját márkáinkkal együtt az ünnepekre!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.