Az áramkimaradás az üzleti sikert is befolyásolhatja

thumbnail 1920x1080
2023.12.22. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Évről évre egyre több alkalommal olvashatunk áramkimaradásokról, rendszerzavarokról és az ezekkel járó, akár súlyos következményekről. Ezekről többségében valamilyen meghibásodás tehet, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a rohamléptű fogyasztói digitalizáció és az üzleti szektor ezen a szinten tapasztalt szintén gyors fejlődése is komoly tényező.

kep1 1920x1080

Magyarországon szerencsére ritkán találkozhatunk igazán komoly, országos szintű problémákkal, azonban itthon is volt már példa 4 millió embert érintő üzemzavarra. A mai világban sokszor hajlamosak vagyunk garantáltnak venni a folyamatos áramellátást és a döntéshozók üzleti szinten sem gondolnak bele egy esetleges problémába, illetve abba, hogy ennek rövid vagy akár hosszú távon milyen következményei lehetnek. Számos olyan berendezés van a magán, az állami vagy az üzleti szegmensben, melynek ilyen helyzetben is működnie kell. Ebbe a körbe tartoznak például az orvostechnikai eszközök, a felhalmozott élelmiszerkészleteket őrző fagyasztók, vagy a munkavégzéshez használt számítógépek.

kep2 1920x1080

Az esemény bekövetkezése előtt meghozható stratégiai lépések proaktív meghatározásával a vállalkozások minimalizálhatják a kockázatot és a pénzügyi veszteségeket. A számítógépek sok kisvállalkozás központjává váltak, és egyesek már csak ezzel és egy internetkapcsolattal is képesek üzemeltetni a vállalkozásukat. A piacon különböző megoldások léteznek arra, hogy a kkv-k számára B-tervet biztosítsanak arra az esetre, ha a villamosenergia-ellátás szünetel, de a legideálisabb egyértelműen az, ha a munkamanet egyáltalán nem változik.

Üzleti megoldás, amelyre számíthat

Az ASUS Business intenzíven ügyfélközpontú gondolkodásmóddal olyan technológiai megoldásokat hoz létre, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára üzleti céljaik elérését. Ez alól nem kivétel a villamosenergia-ellátás okozta kihívások leküzdése sem.

Az ASUS ExpertBook B5 OLED a stílusos üzleti sikerért készült, ennek érdekében pedig 12. generációs Intel* CoreTM processzort, lenyűgöző OLED kijelzőt és egész napos akkumulátor-üzemidőt kínál. Az ExpertBook B5 OLED továbbá számos olyan funkcióval bír, mely a magánélet és az üzleti adatok védelmét szolgálja, köztük a beépített ujjlenyomat-érzékelővel és TPM 2.0 chippel.

A beépített szünetmentes tápegységgel (UPS) rendelkezik, amely elegendő időt biztosít a felhasználóknak a munka és a fájlok mentésére áramkimaradás esetén, Ezenkívül ez az asztali számítógép egyedi integrált UPS-kialakítással rendelkezik, amely megvédi az adatokat az instabil áramellátástól, amelyet a terheléskimaradás is okozhat. All in One kialakításával pedig kompakt egységet alkot, melyhez nincs szükség extra kijelzőre és egyéb kiegészítőkre.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.