Velünk mindig könnyű spórolni!

Index jatek PR cikk 2 1108x623px.png
2024.02.16. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az ALDI-nál tudjuk, hogyan lehet pénztárcabarát módon megtölteni a bevásárlókosarat!

Alacsony áron kínált, remek minőségű termékeinkkel, hetente megújuló akciós kínálatunkkal, Szuper szombat ajánlatunkkal valóban könnyű a spórolás. Sőt, most még minden vásárlásukkal nyerhetnek is!

Tartozzanak a nyertes csapatba!

Legyenek Önök is a 2024 szerencsés nyertes között! Február 21-ig még tart a játékunk, amiben 30 millió forint összértékű nyeremény talál gazdára! Bármekkora összegért is vásárolnak nálunk, ha az üzleteinkben kapott számla adatait feltöltik weboldalunkra vagy applikációnkba, már részt is vesznek a nyereménysorsolásokon! Akár Önök is elvihetik a két – egyenként 3 000 000 forintos – fődíj egyikét, ami nem más, mint havi 250 000 forintnyi ALDI vásárlási utalvány, 12 hónapon keresztül. Még nem késő játszani, hiszen bármelyik nap nyerhetnek! A nyereményjáték részleteiről az aldi.hu oldalon olvashatnak.

Index jatek PR cikk 4 707x409px.png

A héten is több mint 140 termékakcióval készültünk!

Weboldalunkon és applikációnkban online akciós újságunk is megtalálható, amit mindig érdemes figyelemmel kísérniük, hiszen valamennyi remek ajánlatunk szerepel benne. A február 15. és 21. között érvényes katalógusunkban több mint 140 szuper ajánlattal, akár 35% kedvezménnyel kínált akcióbajnok termékekkel is várjuk Önöket, az ország valamennyi ALDI-áruházában. Így mindent könnyedén beszerezhetnek egy helyen!

Mindenkire figyelünk!

Gazdag mentes kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális, kiváló minőségű élelmiszereket, alapanyagokat – megfizethető áron. A mentes, illetve egészségtudatos életmódot folytatók február 15. és 17. között közkedvelt ENJOY FREE! saját márkás mentes pékáruinkból, pizzáinkból akár 23%-os kedvezménnyel is vásárolhatnak. Sőt, most ENJOY FREE! termékcsaládunk új tagjaival is megismerkedhetnek: a fagyasztott No-no sós Mediterrán párna és Magvas szendvicsalap vagy az édes Meggyes-kakaós és Almás-fahéjas rétesek mind-mind glutén-, laktóz- és tejmentesek, sőt, vegánok számára is ideálisak.

Index jatek PR cikk 3 707x409px.png

Közelebb hozzuk a napfényt!

Széles és vonzó gyümölcs- és zöldségkínálatunkból minden évszakban könnyű a vitaminpótlás. A tél vége felé most közelebb hozzuk a tavaszt: február 17-i Szuper szombatunkon az egészséges, ropogós, béta-karotinban gazdag sárgarépa kilóját 50% kedvezménnyel, csupán 289 forintért kínáljuk.

Mindenünk a szép kert!

Mi már valóban a tavaszra készülünk. Február 15-től vágott virágokból kötött nárcisz-, rózsa- és tulipáncsokraink mellett cserepes növényeket, pompás amarilliszeket, kedves és színes árvácskákat, számtalan különleges és kedvelt virághagymát kínálunk pénztárcabarát áron, a készlet erejéig.

Válasszanak minket, velünk mindig csak nyerhetnek!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.