Újépítésű lakást keres befektetési céllal? Megbízható ingatlanfejlesztővel biztos a siker!

LivingPW cover 1108x623
2024.03.13. 16:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magas szakértelemmel, átláthatóan, pontos ütemben épülő lakóparkot mutatunk.

A kedvezőbb hitelkörnyezet és a gazdasági erősödés a hazai lakáspiac fellendülését eredményezte az elmúlt időszakban, ami felerősítette az újépítésű lakások iránti keresletet is. A budapesti kerületekben számtalan építkezés indul, vagy zajlik jelenleg is, ezek közül a LIVING XIII. kerületi beruházásai egyedi megoldásokkal keltik fel a figyelmet.

A budapesti építkezések közül kiemelkedik a befektetők nagy slágere, a XIII. kerület szívében épülő Park West: az összesen négy ütemben épülő, összesen közel 900 lakásos lakópark mindent tud, amit a vevők és befektetők leginkább keresnek.

A LIVING fejlesztése alatt épülő Park West lakópark első üteme 2022-ben, második üteme pedig a 2023-ban, az előzetes terveknek megfelelően került átadásra – utóbbiban még elérhetőek azonnal költözhető és bérbeadható ingatlanok. Az eladó lakások listáját ide kattintva tekintheti meg.

A lakásvásárlás a lakhatásunk biztosítása mellett egy rendkívül fontos befektetési döntés is egyben. Ennek meghozatalakor nem csak rövid- és középtávon, vagyis csupán néhány évet előre tekintve szükséges felmérni, miként alakulhat a megvásárolt ingatlanunk értéke, hanem jóval hosszabb időperiódust érdemes figyelembe venni. A lakás jövőbeli értéke szempontjából pedig az egyik legmeghatározóbb kérdés, hogy miként alakul az adott lokáció megítélése, fejlődése a vásárlást követő években.

A Park West lakópark a dinamikusan fejlődő XIII. kerületben, a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze néhány perc sétára található. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, ami nagy segítséget nyújt a napi teendők ellátásában. A közelben számos bevásárlási lehetőség, egészségügyi és oktatási intézmény is megtalálható, ezen kívül a Városliget közelsége maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a mozgás szerelmeseinek. A belváros továbbá gyorsan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Az elhelyezkedés figyelembevételén túl, nagyon fontos a projekt mögött álló fejlesztő alapos ellenőrzése. A kellő ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező, több éve a piacon lévő beruházó választása megkímélhet minket a kellemetlen meglepetésektől. Egy megbízható fejlesztő kellően tőkeerős és az árait gondos tervezés alapján határozza meg, így nem lehetetlenül el az építkezés során.

LivingPW 727x409

A LIVING több mint 6 éves fennállása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000, eladott lakásainak száma pedig meghaladja az 1400 darabot. A fejlesztő az 1000. lakását 2024 februárjában adta át.

 A LIVING az okos és fenntartható megoldásokat, az energia-és költséghatékonyságot, valamint az ügyfelek egyedi igényeit helyezi előtérbe, így minden lakását ebben a szemléletben építi. A Park West lakóingatlan-fejlesztés második ütemének tervezésnél kiemelkedő szempont volt az energetikai mutatók szempontjából is előnyös alaprajz készítése, a benapozás vizsgálata és a környezettudatos megoldások kialakítása. Ennek megfelelően a lakóépület 2 db hőszivattyúval rendelkezik, illetve az épületben 4 db gázkazán biztosítja a kombinált fűtés lehetőségét és a melegvíz előállítást. Továbbá az épület több mint 300 parkolóhelyet biztosít a lakók számára, melyekből közel 70 elektromos töltőállomásként működik.

A Park West 2 magas energetikai besorolású, így az itt vásárolt lakás nem csak környezettudatosan üzemeltethető, de a rezsiköltségek is alacsonyabbak lehetnek egy korszerűtlen ingatlanhoz képest. A LIVING átlátható módon dolgozik, a konkrét műszaki tartalomról, szolgáltatásokról részletes tájékoztatást nyújtanak minden érdeklődőnek.

Profi szolgáltatáscsomag az ingatlan hasznosításához

Sokan szeretnének úgy befektetni, hogy értékes idejüket nem kell a lakásra fordítani, például egy-egy meghibásodás vagy a bérlő távozása utáni keresés miatt, illetve közüzemi befizetések ellenőrzése kapcsán. Különösen több gonddal járhat, ha nem csak egy, hanem több lakás vásárlása történik befektetési céllal. Ma már erre is van megoldás a bérbeadási szolgáltatást nyújtó, valamint az üzemeltetéssel foglalkozó cégeknek köszönhetően.

A LIVING célja, hogy levegye az ingatlantulajdonosok válláról a lakásukkal kapcsolatos terheket. Profi szolgáltatócége, a LIVING Service a bérbeadással járó időigényes feladatokat egy havi bruttó bérleti díj, míg az ingatlan kezelését a havi a bruttó bérleti díj 12%-a ellenében vállalja. További részletek itt!

Egy profi csapat jobban ki tudja választani a megfelelő bérlőt, és menedzselni a lakással kapcsolatos felmerülő kiadásokat, javításokat. A tapasztalata és összeköttetései révén pedig nem csak a menedzsment terheket veszi le a tulajdonos válláról, de akár magasabb bérleti díj, és jobb kihasználtság mellett tudja kiadni az adott ingatlant, ami így magasabb hozamot jelenthet a tulajdonos számára.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.