Kertkapcsolatos lakásban feltöltődni Budapest egyik legnépszerűbb kerületében? Nem lehetetlen!

Cover Living-PRcikk 1108px
2024.03.27. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
cikk Living-PRcikk 727px

Bár a friss levegő és a mozgás egész évben az egészséges életmód része, a tavasz közeledtével még vonzóbbá válik a szabadban eltöltött idő. Ahogy többet süt a nap és egyre hosszabbak a nappalok, szeretnénk a friss levegőn mozogni, sétálni, sportolni, kirándulni, vagy csak kiülni a saját kertünkbe és családunkkal, barátokkal eltölteni az időt.

Akinek fontos, hogy az otthona közelében zöld környezet várja, sportolási lehetőség, vagy akár saját kert tartozzon a lakásához, az általában kénytelen lemondani a jó közlekedésről és a központi elhelyezkedésről is. Ebből adódóan az elmúlt években a fővárosban egyre több figyelem irányul a kerttel rendelkező lakásokra, melyek növelik az életteret, rekreációs célokat szolgálnak, de tárolásra vagy kertészkedésre is alkalmasak.

 

A LIVING lakófejlesztő két XIII. kerületi, újépítésű lakóparkja, a Le Jardin és a nagysikerű Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace kitűnő választás, amennyiben a városközpont közelében, mégis nyugodt, zöld környezetben keresi leendő otthonát. Ráadásul a két lakófejlesztés egyes kertkapcsolatos lakásai most akár 7 millió forintos kedvezménnyel vásárolhatóak meg! További részletek ide kattintva érhetőek el.

Már az elmúlt években is megfigyelhető volt, hogy a „kert-élmény” iránt növekvő keresletre válaszul egyre több újépítésű lakás rendelkezik kertkapcsolattal, melyek szerepe a jövőben még fontosabbá válhat. Szintén megnövekedhet a társasházak zárt kertjeinek jelentősége, amely az utcára lépés nélkül is lehetőséget biztosít egy kis sétára, így ezek a lakóparkok komoly előnyben lehetnek a régi építésű házakhoz képest.

cikk2 Living PRcikk 727px

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő a tervezés során kiemelt figyelmet fordít az élhető környezet megteremtésére, így lakóik a tágas zöldfelületek, közösségi szolgáltatások és fenntarthatósági megoldások harmóniáját egyszerre élvezhetik.

Kitűnő példa erre a 165 lakásos Le Jardin, valamint a 246 lakásos Kassák Terrace lakópark, melyek a XIII. kerületben helyezkednek el zöld, parkos zöldkörnyezetben. Ráadásul a kert és a zöldfelületek érdekében nem kell lemondani a jó közlekedésről és a remek lokációról sem: a két projekt a Váci út közelségének köszönhetően remek közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, a városközpont autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A lakóparkok közelében játszótér, óvoda, iskola, gimnázium, szakközépiskola, valamint egyetem is található.

 

A LIVING exkluzív, szezonális ajánlatában a Le Jardin és Kassák Terrace lakóparkok kertkapcsolatos lakásainak egy részét most milliós kedvezménnyel kínálja, ráadásul a piacon egyedülálló módon a fejlesztő lehetőséget biztosít leendő ügyfelei számára a még elérhető lakások személyes megtekintésére! További részletek ide kattintva érhetőek el.

A Le Jardin és a Kassák Terrace lakásait átlagon felüli műszaki tartalom, energiahatékony és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. Az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy átlagos kialakítású, hagyományos lakáshoz képest, köszönhetően a korszerű, teljesen megújuló energiát használó hőszivattyús rendszernek, a mennyezethűtés-fűtés paneleknek, melyek az egyenletes hűtést-fűtést és a megfelelő hőkomfortot biztosítják, a kiemelkedően vastag hőszigetelésnek, valamint a háromrétegű műanyag nyílászáróknak, melyekkel hatékonyabb a hő- és hangszigetelés.

A LIVING ezekkel a megoldásokkal hosszú távon a fenntartható jövőt és a hatékony energiafelhasználást támogatja, melyek a lakók számára kedvezőbb és alacsonyabb rezsi költségeket jelenthetnek.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.