Az ASUS ExpertBook B9 OLED új mércét állít az üzleti laptopok előtt

index asus nyito 16 9
2024.03.28. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Egy modern üzleti laptopnak számos elvárásnak kell egyidejűleg megfelelnie, hiszen a felhasználásnak rengeteg módja lehet. Az ASUS ExpertBook család tagjai mindig is ebben a szellemiségben készültek, a vadonatúj ASUS ExpertBook B9 OLED éppen ezért kínál iparágvezető teljesítményt, eddig nem tapasztalt hordozhatóságot és bizonyított tartósságot egy modern, időtálló formában. A 14 hüvelykes, 3K felbontású OLED kijelző élénk színeivel és lenyűgöző kontrasztarányával mozi-szintű vizuális megjelenítést kínál miközben a felhasználó szemeit is jobban óvja, mint a hagyományos LCD panellel szerelt riválisok. Káros kék fény kibocsátásának átlagosnál jóval alacsonyabb mértékét a TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja, így a 90%-os képernyő / készülékház aránynak és a 16:10-es képaránynak köszönhetően tágas munkaterület a nap bármely szakaszában kényelmesen rendelkezésre áll.

index asus kep1

A laptopban egy 13. generációs Intel* CoreTM i7-1355U teljesít szolgálatot, amely az egésznapos üzemidő mellett is képes az erőforrás igényesebb munkafolyamatokkal zökkenőmentesen megbirkózni. Az Intel* vPro* támogatás mindamellett, hogy a fejlett felügyeleti eszközök egyik kulcsa, egyben garancia is a biztonságra, amit a TPM 2.0 chip és további biometrikus, valamint fizikai megoldások tesznek teljessé. Az üzleti világban kulcsfontosságú, hogy az adatokhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá és esetleg publikus helyen is lehessen hatékonyan dolgozni. Az ASUS AdaptiveLock a beépített infravörös kamera segítségével érzékeli a felhasználó jelenlétét, arcfelismeréssel bejelentkezik, a géptől való eltávolodáskor pedig automatikusan lezárja azt. Így a felhasználó számára kényelmesen, fizikai érintés nélkül tudható biztonságban a laptopon zajló munkafolyat. Természetesen a már jól bevált ujjlenyomat-érzékelő vagy az érintőpadba integrált NFC-olvasó is használható erre a célra, a hatékony online megbeszéléseket segítő AI funkciók sorával rendelkező webkamera pedig fizikai takaróval is rendelkezik.

Az ASUS ExpertBook B9 OLED a modern irodai vagy otthoni munkához szükséges összes csatlakozóval fel lett szerelve, miközben alig 1kg-ot nyom. A világ legkönnyebb 14 hüvelykes OLED üzleti laptopja címet is magáénak tudhatja, miközben Thunderbolt 4-es USB-C, USB Type-A és HDMI csatlakozókat is fel tud mutatni. A már említett csatlakozások mellett a vezetékes hálózati kapcsolat lehetősége és a praktikus fejhallgató/mikrofon csatlakozás sem maradt el. Köszönhetően a hozzáadott szerkezeti megerősítésnek és a magnézium-lítium ötvözetből készült készülékháznak, a laptop megfelel az iparágvezető MIL-STD 810H amerikai katonai szabványnak.

index asus kep2

Az ASUS mérnökei valódi termékekkel prezentálják a fenntartható fejlődés melletti elkötelezettségüket. 2022-ben az ExpertBook B9-es modell a világ első karbonsemleges üzleti laptopjaként vonult be a történelembe, mely jól bizonyítja, hogy a környezetünkre gyakorolt hatás nélkül is fejleszthetőek irodai gépparkok. Az új ASUS ExpertBook B9 OLED számos, nemzetközileg elismert környezetvédelmi tanúsítással rendelkezik, a gyártási eljárása pedig saját szabadalmon alapszik, melynek célja a gyártási idő és a felhasznált anyagok mennyiségének csökkentése. Az ASUS ExpertBook család a magyar vállalakozások számára is partner a fenntartható üzleti sikerben.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.