2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

dm Gyermeknap - PR fotó 4
2024.05.25. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Idén május 25-én és 26-án ismét a Vasúttörténeti Parkban startol el az év egyik legjobban várt és legnépszerűbb fővárosi eseménye, a kétnapos gyereknapi rendezvény. A dm Gyereknapon ezúttal is számos izgalmas program kínálkozik majd a kicsiknek és nagyoknak a felhőtlen szórakozás és az ismeretterjesztés jegyében.

Az egészségtudatosság, a közlekedéskultúra és a sokszínű tanácsadás pedig ezúttal sem kevesebb mint 70.000 négyzetméteren várja a látogatókat: Európa legnagyobb interaktív vasúti parkjában szabadtéren és az Orient-csarnokban egyaránt. Idén érdemes előre tervezni a családoknak, hiszen az early bird kedvezménnyel 2.700 Ft-os áron vehetik meg belépőiket május 19-ig.

dm Gyermeknap MVP PR kép2 - 2023

Mindkét napon 10 és 18 óra között állnak rendelkezésre a programok: a Nagyszínpad zenés-táncos koncertekkel, míg az Orient-színpad bábszínházi előadásokkal várja a látogatókat. A napvédelem idén is az egyik kiemelt téma lesz, de a dm jóvoltából idén először Szépség- és Egészségbusz is várja a látogatókat akár szépülni, akár általános egészségi állapotunkról szeretnének tájékozódni.

dm Gyermeknap MVP PR kép3 - 2023

Ez a hétvége minden korosztály számára felejthetetlen élmény lesz! Ne hagyd ki! További programokkal kapcsolatos részletekért és jegyvásárlásért látogass el a www.vasuttortenetipark.hu oldalra.

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.