Fantasztikus ízek szuper árakon

20240805 Index XXL Grill Azsia 1108x768px.png
2024.08.05. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint az ízletes fogások és az alacsony árak.

Szuper jó dolgok, óriási kiszerelésben

Augusztus 8. és 14. között több mint 80 szuper ajánlattal várjuk Önöket, amelyek között óriási XXL-es akcióinkat is megtalálhatják. Augusztus 11-től saját márkás választékunkból is számos terméket nagyobb kiszerelésben még kedvezőbb áron kínálunk, a készlet erejéig. Így például MUCCI jégkrémjeinket, SNACK FUN ropogtatnivalóinkat vásárolhatják meg a megszokottnál nagyobb csomagban, és az egyik nagy kedvenc, a hazai PRIMANA Csirke nuggets cornflakes panírban 1 kg-os XXL-es kiszerelésben most csak 1999 forintért lehet az Önöké.

Fotó: ALDI
Fotó: ALDI

Odapörkölünk az áraknak!

A grillpartikhoz az egész szezonban remek ajánlatokkal állunk elő. Augusztus 8. és 10. között BBQ saját márkánk kínálatában is felfedezhetik az óriási kiszerelést: a friss marinált csirkemellfilé – mézes-mustáros vagy chili-cheddar változatban – szuper áron kapható, a 800 gr-os tálca csupán 1999 forintért. A tűzről pattant grillhúsok mellé tálalt salátákhoz pedig ugyancsak XXL-es kiszerelésben kínáljuk a LYTTOS görög lágy sajtot és görög jellegű natúr krémjoghurtot, amelyeket a mediterrán konyha számtalan fogásához is felhasználhatnak.

Fotó: ALDI
Fotó: ALDI

Varázslatos keleti ízek szuper áron

A mediterrán gasztronómia mellett az ázsiai konyha világában is otthon vagyunk. Augusztus 11. és 14. között ASIA GREEN GARDEN saját márkás termékcsaládunk szezonális kínálatából számos izgalmas fogást és különleges alapanyagot kínálunk kedvező áron. A széles szortimentben megtalálható népszerű levesek, szószok, ropogtatnivalók mellett a pikáns ázsiai gyoza és naan kenyér több változatát is pénztárcabarát áron vásárolhatják meg üzleteinkben.

Nálunk a jó dolgok mindig együtt járnak, mint az óriási ajánlatok és a kicsi árak!

Cover fotó: ALDI

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.