Mi megmutatjuk, hogyan lehet most még olcsóbb a bevásárlás!

resize 1108x624px2
2024.09.26. 09:48
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a remek akciók és a széles választék.
resize 1108x624px2

Aktuális kuponjainkkal most egyszerűen, még többet spórolhatnak. Keressék kedvezményre jogosító kuponjainkat akciós újságjainkban és online szórólapunkban! Ne felejtsék el magukkal hozni a kupont, hiszen szeptember 26. és október 2. között – 10 000 forintot meghaladó egyösszegű vásárlás esetén – a kupon beváltásával 1500 forint kedvezményben részesülnek. A beváltáshoz a fizetés előtt a nyomtatott, illetve kinyomtatott papíralapú fizikai kupont kivágva adják át a pénztárosnak. A kuponakció részleteiről az aldi.hu oldalon olvashatnak.

Hallatlan jó árakkal várjuk Önöket!

A rendszeres halfogyasztásnak rendkívül fontos szerepe van az egészségmegőrzésben. Közkedvelt Csütörtöki Halakciónkban, szeptember 26-án rendkívül kedvező áron vásárolhatják meg kedvenc halaikat, hiszen az állandó kínálatunkban elérhető valamennyi hűtött, friss halat akár 30% kedvezménnyel szerezhetik be. Széles választékunkban természetesen saját márkás ALMARE SEAFOOD termékeinkből is válogathatnak, amelyekből könnyen és gyorsan elkészíthetik a család kedvelt halas fogásait.

resize 1108x624px

Tegyünk együtt az élelmiszer-pazarlás ellen!

Szeptember 29. az élelmiszer-pazarlás elleni világnap, ami nemcsak felhívja a figyelmet az élelmiszerek elherdálására, de lehetőséget is teremt arra, hogy érdemben foglalkozzunk fogyasztásunk racionalizálásával. Egy átlagos magyar háztartásban évente közel 60 kilogrammnyi élelmiszer kerül kidobásra, aminek közel a fele megelőzhető lenne egy kis odafigyeléssel. Szeptember 27. és 29. között meghívjuk Önöket egy nyereményjáték-sorozatra, hogy most együtt tegyünk a felelős élelmiszer-fogyasztásért. Keressék játékunkat Instagram felületünkön! A nyereményjáték részleteit az ALDI weboldalán találják.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.