Az ASUS újdonsága könnyedén átlendül a mindennapi kihívásokon

zenbooks14 cover
2024.10.02. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ASUS Zenbook S 14 egy olyan ultrabook, amelyet azoknak terveztek, akik sokat utaznak, de nem hajlandók kompromisszumot kötni a teljesítmény vagy a stílus terén. Könnyű, elegáns, és bőven elég erő van benne ahhoz, hogy a nap bármely részén helytálljon, akár munkára, akár szórakozásra van szükség.

Tökéletes a mozgalmas életstílushoz

Első ránézésre a Zenbook S 14 elegáns, visszafogott megjelenése tűnik fel, ami ideális mind az üzleti találkozókra, mind egy kávézóban történő munkára. A mindössze 1cm-es, ultravékony profil és az 1,3kg-os súly miatt szinte észrevétlenül viheted magaddal. Amellett, hogy kerámia szépségét és tartósságát megragadó Ceraluminum fedlap gyönyörűen néz ki, az újdonság rendkívül strapabíró is: megfelel a katonai MIL-STD 810H szabványoknak, vagyis ellenáll a zord körülményeknek, mint a por vagy a szélsőséges hőmérséklet. Így ez a laptop nemcsak stílusos, de bárhová magaddal viheted – egy hosszú utazásra, vagy akár egy hegyi túrára is.

zenbooks14 1

A laptop belsejében a legújabb Intel* CoreTM Ultra 7 Processor (Series 2) egység dolgozik, amelyek nemcsak gyorsabb, hanem hatékonyabb is, mint elődje és jelenleg az egyik legfejlettebb megoldás a piacon. A villámgyors, 1TB-os SSD tárhellyel és a 32GB memóriával a Zenbook S 14 tökéletes azok számára, akik egyszerre több feladatot is szeretnének futtatni, legyen szó dokumentumok kezeléséről, böngészésről, vagy akár grafikai munkákról. Természetesen az újdonság is az ASUS Copilot+ PC-k táborát erősíti, vagyis az integrált AI feldolgozóegysége az egyik legerősebb a piacon. Ezt a mindennapokban használhatjuk például produktivitást segítő, szöveg- és képkészítésre, gyorsabb fénykép- vagy videószerkesztésre vagy tanulásra.

A Zenbook S 14 OLED kijelzője 3K felbontásban nyújt lélegzetelállító látványt. Nemcsak hogy éles és színhű képet ad, de 100%-ban lefedi a DCI-P3 színteret, ami különösen előnyös, ha szeretsz filmeket nézni, fotókat szerkeszteni, vagy egyszerűen csak élvezni a szép színeket a képernyőn. Az OLED technológia mély feketéket és rendkívül kontrasztos képet biztosít, ami egy hétköznapi böngészést is filmszerű élménnyé varázsolhat. Ráadásul a hagyományos LCD kijelzőkhöz képest az OLED kijelzők bizonyítottan jobban védik szemeinket, így egy hosszú nap után sem érezzük majd őket annyira terheltnek.

zenbooks14 2

Az újdonság számos, a mindennapokat egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsoló funkcióval büszkélkedhet. Akár egy teljes munkanapot is kibír egyetlen feltöltéssel, ami ideális a hosszú napokra, utazásokra vagy olyan helyzetekre, ahol nincs könnyen elérhető áramforrás. A nagyobb érintőpad megfelel a kijelző képarányának az intuitív vezérlés érdekében, így a plusz terület nem csak növeli a kényelmet, hanem megkönnyíti az olyan gesztusokat, mint például a hangerő vagy fényerő állítása.

A Zenbook S 14 OLED már elérhető az ASUS hivatalos online márkaboltjában.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.