Így spórolhatsz tízezreket legális szoftverekkel – nincs többé szükség trükközésre

2024.10.14. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sokan még mindig hajlanak arra, hogy feltört szoftvereket használjanak, pedig manapság már könnyedén, legálisan is beszerezhetők a szükséges programok, és nem is kell vagyonokat költeni rájuk. Bár a nem hivatalos forrásból származó szoftverek első pillantásra vonzónak tűnhetnek, komoly kockázatokat hordoznak: vírusok, adatlopások, és a megbízhatatlan működés mind a velejárói lehetnek. Most viszont van egy legális megoldás, amivel nem kell aggódnod, és még az árak is barátságosabbak, mint gondolnád!

szoftverpremium bp 0-hero

A legális kiskapu: olcsó szoftverek biztonságos forrásból

Az eredeti, jogtiszta szoftverek gyakran több tízezer forintba kerülnek, ezért sokan keresnek olcsóbb alternatívákat. Azonban van egy hivatalos megoldás, amit sokan még nem ismernek: a gyártói szoftverlicencek. Ezek a licencek legálisak, megbízhatóak, és jóval olcsóbban elérhetők, mint a hagyományos kereskedelmi verziók. De hogyan működik ez a rendszer?

A gyártói licencek olyan szoftverkulcsok, amelyeket nagyvállalatok vásároltak, de sosem használtak fel. Ezeket a cégek kedvezményes áron értékesítik tovább, hogy csökkentsék veszteségeiket, így te is jelentős összegeket takaríthatsz meg, miközben egy teljesen eredeti, hivatalos terméket kapsz.

szoftverpremium bp 1

Biztonságos-e a gyártói licenc vásárlás?

Joggal merül fel a kérdés, hogy ezek a másodlagosan értékesített szoftverek mennyire megbízhatóak. A SzoftverPremium.hu szakértői szerint ezek a licencek minden szempontból megfelelnek a bolti verzióknak: soha nem voltak aktiválva, és ugyanazt a biztonságot nyújtják. A vásárlási folyamat egyszerű és tiszta:

  1. A Microsoft nagy mennyiségben ad el szoftverkulcsokat különböző cégeknek.
  2. Ezek a cégek nem használják fel mindig az összes kulcsot.
  3. A fel nem használt licenceket kedvezményes áron adják tovább a másodlagos piacon.

Tehát ezek a kulcsok ugyanolyan legálisak és biztonságosak, mint bármely más forrásból származó jogtiszta szoftver, csak éppen sokkal olcsóbban hozzájuk juthatsz.

szoftverpremium bp 2

Hol vásárolj? Kerüld a kockázatos forrásokat!

Amikor szoftvert vásárolsz, fontos, hogy megbízható helyről tedd ezt. Kerüld el az adok-veszek csoportokat, ahol gyakran gyanús eredetű kulcsokkal kereskednek! A SzoftverPremium.hu például egy olyan megbízható forrás, amely a Dun & Bradstreet minősítése alapján a legstabilabb magyar vállalkozások közé tartozik. 2023-ban pedig elnyerték a Kiemelten Megbízható Vállalkozás címet is, így biztos lehetsz abban, hogy amit náluk vásárolsz, az garantáltan jogtiszta.

szoftverpremium bp 3

Akár tízezreket spórolhatsz: íme néhány példa

A gyártói licencekkel jelentős összegeket takaríthatsz meg a legnépszerűbb Microsoft szoftverek esetében. Íme néhány példa az elérhető árakra:

Windows 11 Professional – 9.990 Ft

Windows 11 Home – 9.990 Ft

Windows 10 Professional – 9.990 Ft

Windows 10 Home – 9.990 Ft

Office 2021 Professional Plus – 18.990 Ft

Office 2019 Professional Plus – 18.990 Ft

Windows Server licenszek – 99.990 Ft-tól

Microsoft Project licenszek – 27.990 Ft-tól

Microsoft Visio licenszek – 27.990 Ft-tól

Extra kedvezmény olvasóinknak!

Ha eddig azért választottál nem hivatalos forrást, mert túl drágának találtad a jogtiszta szoftvereket, most itt az alkalom, hogy változtass! A “SZP10INDEX” kuponkód használatával további 10% kedvezményt kaphatsz a SzoftverPremium.hu árából, így még olcsóbban juthatsz hozzá a szükséges szoftverekhez. Ha pedig egyszerre több terméket vásárolnál, a kuponkód erre is érvényes!

Ne vállalj felesleges kockázatot – válaszd a jogtiszta, megbízható szoftverlicenceket, és védd meg számítógépedet és adataidat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.