Megérkezett a Decathlon új Buyback szolgáltatása!

Cikkben borítókép jó méretben
2024.10.22. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Decathlon októbertől új Buyback szolgáltatást vezet be mind a 24 áruházában. A sportszerkereskedő vállalat a saját márkás kerékpárjaira összpontosít, de később több termékkategóriára kiterjesztenék. A kezdeményezés célja, a termékek élettartamának növelése, a kihasználatlan vagy kinőtt sporteszközök visszahozása a körforgásba.

Egyre nagyobb jelentősége van annak a gondolkodásmódbeli változásának, amellyel a minket körülvevő tárgyakhoz és eszközökhöz viszonyulunk. A fogyasztói szokások terén is sokkal nagyobb tudatosság figyelhető meg az elmúlt években, az emberek számára a hétköznapokban is egyre fontosabbá válik a fenntarthatóbb megoldásokra való törekvés. A kiskereskedelmi szereplők és szolgáltatók feladata is, hogy olyan lehetőségeket biztosítsanak, amellyel saját és fogyasztóinak szokásait is képes jobb irányba formálni.

Adj új életet használt Decathlonos kerékpárodnak!

Kinőtte gyermeked a kerékpárját? Nem használod vagy feleslegessé vált sporteszközöd? Mostantól a Buyback szolgáltatás keretén belül eladhatod és az értékét ajándékkártya formájában megkapod. A visszavásárlási szolgáltatással lehetőséged nyílik, hogy a tudatosabb fogyasztási szokások kialakítása mellett, új élményekre válthasd sporteszközeidet. Célunk, hogy a folyamatot egyszerűvé és gyorsabbá tegyük, miközben a legjobb árat biztosítjuk a termékért.

Hogy működik a Buyback visszavásárlási szolgáltatás?

Online árkalkulátorunk segítségével válaszd ki az eladásra szánt kerékpárodat, add meg a főbb paramétereit és nézd meg, hogy várhatóan mennyit érhet a terméked. Az eladni kívánt terméket hozd be az általad kiválasztott áruházba, ahol az információs pultnál kollégáink segítségedre lesznek a folyamat további lépéseivel kapcsolatban. A jóváhagyás során csapatunk tagjai ellenőrzik, hogy az előzetes árkalkuláció tükrözi-e a termék állapotát, a folyamat végén pedig készítenek neked egy végleges ajánlatot. Kölcsönösen elfogadott ajánlat és szerződéskötés esetén terméked értékét online ajándékkártyán adjuk át számodra. Végül eladott termékedet felkészítjük az értékesítésre, hogy a ‘Második esély' termékkínálatában kedvezményesebb áron juthass hozzá a szükséges kerékpárhoz, amelyre ugyanaz a jótállás és 365 napos árucsere feltételei vonatkoznak, mint a teljesen új termékekre.

Milyen feltételek teljesülése mellett vehető igénybe a szolgáltatást?

A Buyback szolgáltatás csak Decathlon Hűségprogram tagok számára érhető el, kizárólag gyerek és felnőtt kerékpárokra vonatkozik (elektromos és karbonalkatrészre vonatkozó kerékpárokra nem.) Csak biztonságosan használható, legfeljebb esztétikai hibával rendelkező termék kerülhet visszavásárlásra. Az eladásra szánt termék szervizelt és tiszta állapotban adható át. További információkat itt találsz a Decathlon Buyback szolgáltatásáról:
https://www.decathlon.hu/BuyBack_lp-K3QV0R

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.