Képzelje el...

2005.01.11. 10:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Képzelje el, milyen lehet reggel úgy ébredni, hogy élesen látja az ébresztőóra számlapját... Képzelje el, hogy nem kell többet bajlódnia a szemüveggel, kontaktlencsével.... Képzelje el, hogy a hátsó sorból is jól látja a filmet a moziban...

A Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központ - az optikai látáskorrekció hazai meghonosítója és bevezetője - 1990 óta végzi a különböző beavatkozásokat, megnyugtató sikerrel, melyek segítségével visszanyerhetjük a szemüveg nélküli élet szabadságát.

Az excimer lézer néhány másodperces, fájdalommentes kezeléssel a szaruhártya felszínének elpárologtatásával állítja be a hibás fénytörést a megfelelő értékre. A sebkeletkezés nélküli beavatkozás biztonságáról számítógép-vezérlés gondoskodik. Az excimer lézeres kezelés a mínusz 1-től a mínusz 6-8 dioptriáig terjedő rövidlátás végleges megszüntetésére alkalmas.

Egy újabb lehetőség a LASIK eljárás, mely az excimer lézerrel kombinálva fejti ki hatását, akár mínusz 12 dioptriát is korrigálva. A biztonságos és fájdalommentes eljárás során - mely mindössze néhány percig tart - a lézerkezelés a szaruhártya "érzéketlen" belsejében zajlik, beállítva a fénytörést az ideális értékre. Mivel nincs szükség az újrahámosodásra, a páciensek legnagyobb örömére az eredmény akár aznap tapasztalható. Ez esetben tehát nemcsak a kezelés, de a gyógyulási szakasz is teljesen fájdalommentes, és igen rövid.

A legújabb - még kísérleti stádiumban lévő - eljárás az ún. femtosecundumos lézer, melyet a Focus Medicalban tesztelnek. Ez az eljárás új utakat nyithat a lézeres szemsebészetben, hogy a rászorulók a világ legfejlettebb eljárásait választhassák nap, mint nap.

Több mint húszezer sikeres beavatkozás tapasztalatával és világszínvonalú technikával várják a rövidlátással, távollátással, kancsalsággal és szürke hályoggal küzdőket egy olyan fájdalommentes vizsgálatra, ahol megállapítható, hogy milyen kezelés alkalmazható esetükben.

Hosszú várakozási idő nélkül, kellemes környezetben, korszerűen felszerelt rendelőben állunk a tevékenységi körünkbe tartozó páciensek rendelkezésére. Kérjen előjegyzési időpontot kollégáinktól, akik készséggel várják hívását!

Alkalmazott eljárások:

 • Szemészeti szűrővizsgálat
 • LASIK, excimer lézeres eljárás a rövidlátás korrigálására
 • A távollátás lézeres kezelése
 • Lencsebeültetés
 • Kancsalság ellenes beavatkozások
 • Szürke hályog eltávolítás
 • Szemhéjplasztika
 • Nemzetközi kutatások, fejlesztések
 • Hívja Ön is a Focus Medical Margitszigetet a Danubius Thermal Hotel épületében az 1/450-3333-as vagy az 1/889-4901-es telefonszámok bármelyikén és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

  Focus Medical Margitsziget
  1138 Budapest
  Danubius Thermal Hotel Margitsziget
  Tel: 450-3333, 889-4901, Fax: 450-3331
  E-mail: info@focusmed.hu
  www.focusmed.hu

  Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.