A T-Mobile április 11-én újra összehozza az elektronikus zene rajongóit

2009.03.30. 10:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A T-Mobile által jegyzett 'electronic beats' irányzat idei első nagy eseménye a Hyperspace parti lesz április 11-én a Syma Rendezvényközpontban. A rendezvényen, amelynek megvalósulását már öt éve segíti a T-Mobile, most is a legkeresettebb külföldi és magyar DJ-k szórakoztatják majd a közönséget, de a programban helyet kapnak az 'új hullám' Magyarországon talán még kevésbé ismert képviselői is. A Hyperspace kiemelt fellépője lesz DJ Hell, akivel az elektronikus zene rajongói már a 2006---os electronic beats fesztiválon is találkozhattak. Hell, azaz Helmut Josef Geier amellett, hogy Németország egyik legünnepeltebb DJ-je, otthonosan mozog a divat és a sport világában is. Idén jelenik meg új nagylemeze, a Teufelswerk - azaz, az „Ördög Munkája", amelyet Magyarországon először itt mutat be. A két témára, Éjszakára és Nappalra felosztott dupla lemezen DJ Hell olyan világhírű művészekkel dolgozott együtt, mint Mijk van Dijk, Antony Rother (aki szintén fellép április 11-én a Symában), Bryan Ferry, továbbá Hell régi barátja, Peter Kruder, valamint a világhírű hip-hop szupersztár, P.Diddy.

A Hyperspacen hallhatjuk a másik német nagyágyút, Felix Kröchert is, aki különleges hangzásával, keményebb ütemeivel szinte észrevétlenül táncoltatja meg közönségét, Adam Beyert, a svéd techno hangzás prominens képviselőjét, a beskatulyázhatatlan Matt Edwardsot, művésznevén Radio Slave-et, valamint a mindig fergeteges live act műsorral előrukkoló The Adventet. A nemzetközi viszonylatban is impozáns névsort a hazai felhozatalból az elmaradhatatlan Deadcode DJ-k, azaz Hot X, Igor Do'urden és Coyote, valamint a Collins & Behnam duó egészítik ki.

Az elmaradhatatlan T-Mobile Lounge -ban felfrissülés vár az elcsigázott bulizókra.

Aki kétszemélyes VIP jegyet vagy backstage túrát szeretne nyerni, látogassa meg a www.t-mobile.hu weboldalt és vegyen részt a T-Mobile electronic beats játékában! A promóciós játék március 30-án indul.

Hyperspace 2009 infók:

Helyszín: SYMA "A" aréna
Cím: 1143 Budapest - Ifjúság útja 2.
Kapunyitás: 19:00, kezdés: 20:00, zárás: 08:00

További információ:

www.hyperspace.co.hu

www.deadcode.hu
info@deadcode.hu

Internetes jegyrendelés:

www.deadcode.hu/jegyrendeles , info@deadcode.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.