Június 1-jétől a T-Mobile-nál már kapható a Sony Ericsson Xperia X10 kistestvére

2010.06.01. 11:39
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Holnaptól a T-Mobile üzleteiben már megvásárolható az Android operációs rendszerrel érkező  Sony Ericsson Xperia X10 mini, amely mindössze 88 grammos, de kis mérete ellenére az okostelefonok legtöbb funkcióját felvonultatja.

A Sony Ericsson X10 mini könnyedén elfér egy kisebb zsebben is, ennek ellenére 2,55 hüvelykes, 240x320 pixeles, 16 millió szín megjelenítésére alkalmas érintőkijelzőt kapott. A kapacitív kijelző és a Sony Ericsson Xperia felhasználói felülete együtt könnyű kezelhetőséget biztosít.

A Sony Ericsson X10 mini a multimédia és az internetes szolgáltatások terén is kiválóan megállja a helyét, a készülék 5 megapixeles kamerájával jó minőségű fotók és videók készíthetők, és a szélessávú internet-hozzáférést biztosító Wifi-nek és HSPA-nak köszönhetően a megörökített élmények könnyedén feltölthetők a világhálóra, de eltárolhatók a készülékbe helyezhető microSD kártyán is. Csakúgy, mint a zenék, amelyek a külön megvásárolható sztereó Bluetooth-headsettel vezeték nélkül is hallgathatók.

Az X10 mini nagyobb testvéréhez hasonlóan könnyebbé teszi az ismerősökkel való kapcsolattartást, köszönhetően a látványos Timescape alkalmazásnak. A Sony Ericsson Timescape alkalmazással egyszerűen és egyben kezelhetők például a Facebook és Twitter-profilok, a beérkezett üzenetek és ismerősök egy helyen érhetők el. Az X10 mini a beépített GPS-szel és a készülékre tölthető megfelelő szoftverekkel navigációra használható, és a készülék képességei az Android Market alkalmazásboltból letöltött szoftverekkel tovább bővíthetők.

A Sony Ericsson Xperia X10 június 1-jétől új előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 54990 forintért kapható a T-Mobile-nál, és 14970 Ft-os kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel is elvihető (12x3335 Ft-os törlesztőrészletekkel). Az X10 mini az előfizetésre és a MédiaMánia L díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal 990 forintért is megvásárolható.
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.