A T-Mobile téli roaming-kedvezménnyel lepi meg ügyfeleit

2011.01.21. 13:59 Módosítva: 2011.01.21. 14:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A T-Mobile 2011. január 1. és március 31. között kedvezményes roamingtarifákat kínál a téli sportturizmus több kedvelt célországában, hogy ügyfelei még gondtalanabbul élvezhessék a téli kikapcsolódás örömeit.

A T-Mobile valamennyi díjszabásban szereplô, havidíjas vagy Domino díjcsomagot használó lakossági ügyfele, valamint kisvállalkozói díjcsomagot igénybe vevô üzleti ügyfelei 2011. január 1. és március 31. között 25%-kal olcsóbban indíthatnak hívásokat és küldhetnek SMS-eket Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovákia és Szlovénia területéről Magyarországra, illetve ugyanilyen kedvezménnyel fogadhatnak hívásokat ezen országok területén. (A szöveges üzenetek fogadásáért nem kell tranzakciós díjat fizetni.) A kedvezmény igénybevételének feltétele annak előzetes aktiválása. A kedvezmény az aktiválás időpontjától kezdve 2011. március 31 éjfélig él, és videohívásra nem vonatkozik.
A kedvezmény igénybevételéhez egyszeri aktiválás szükséges, amellyel mind a hanghívásra, mind az SMS küldésre aktiválásra kerül a 25%-os kedvezmény a promóciós időszak végéig. Az aktiválás történhet a telefonos ügyfélszolgálat segítségével, SMS-ben, a szolgáltató weboldalán, illetve személyes ügyintézés során az ország bármely T-Pontjában. SMS-ben történő aktiválás esetén mind havidíjas előfizetéssel, mind Domino kártyával rendelkező ügyfeleiknek akár belföldről, akár külföldről a +SI szót kell küldeniük a 1430 telefonszámra, ha telefonon keresztül kívánnak intézkedni, akkor Domino kártyásoknak belföldről a 1777, külföldről a 30/3444-740 telefonszámot kell tárcsázniuk, havidíjas előfizetéses ügyfeleknek pedig belföldről a 1430, külföldről a 30/3444-888 számot. Az aktiválás belföldről a 1430-as és a 1777-es számon minden esetben díjmentes.   Amennyiben külföldrôl indítják az aktiváló SMS-t, vagy hívják az ügyfélszolgálatot, abban az esetben a számlázás a roaming díjszabásnak megfelelôen történik. A sikeres aktiválásról az ügyfelek minden esetben, az aktiválási módnak megfelelő visszaigazolást kapnak.
Domino kártyás ügyfeleknek az aktiváláshoz legalább 1125 Ft-nyi egyenleggel és aktív roamingszolgáltatással kell rendelkezniük.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.