Öt hónap alatt 16 ezer T-Mobile ügyfél választotta a készülékbiztosítás szolgáltatást

2011.01.21. 14:01 Módosítva: 2011.01.21. 14:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kedvezően fogadta a piac a T-Mobile 2010. augusztusában bevezetett egyedülálló készülékbiztosítás szolgáltatását. Mára 16 ezerre nőtt azon előfizetőik tábora, akik ilyen módon szeretnék bebiztosítani magukat mobiljuk eltulajdonítása, rongálása, vagy véletlenszerű károsodása ellen.
A T-Mobile és az ACE European Group közös, T-Mobile előfizetők számára elérhető készülékbiztosítása újonnan (a vásárlás időpontjában vagy –bizonyos esetekben - az attól számított 60 napon belül) vásárolt mobiltelefonokra igényelhető, két változatban. Az Alap csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 490 Ft-tól elérhető) véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. Az Extra csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 790 Ft-tól elérhető) ezen felül lopás, így többek között rablás és betöréses lopás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel.
Amennyiben a biztosítási szerződésben érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket típusazonos készülékre cserélik. A készülékbiztosítás teljes körű részletes feltételei a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas webcímen tekinthetők

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.