János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hógolyócsata világrekord-kísérlet a T-Home és a T-Mobile családi napján

2009.01.14. 15:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nem mindennapi világrekord-kísérletre kerül sor Budapesten január 31-én, délután 3 órától a Városligetben. A rendkívül izgalmasnak ígérkező szombat délutánon több ezer hógolyó záporozik majd egy időben a Városligeti Műjégpályán, hogy Magyarország megdöntse a hógolyózás világrekordját. A fő attrakción kívül is számos érdekes szórakoztató programmal várják az érdeklődőket a T-Home és a T-Mobile családi napjára.

 A Guinness Rekordok Könyve szerint a jelenlegi, nemzetközileg hivatalosan elismert hógolyócsata világrekordot a Michigan Technological University tartja 3745 fővel. A 2006-ban felállított rekord megdöntésének feltétele, hogy a jelenlegi világrekordot meghaladó számú ember hógolyózzon egyszerre, azonos időben, egy helyszínen. Ahhoz, hogy ezt a létszámot Magyarország sikeresen túlszárnyalja,  a szervező T-Home és T-Mobile  minden játékos szellemű ember aktív részvételére számít az ország minden pontjáról: családokra és baráti társaságokra, fiatalokra és idősekre egyaránt. Az eseményen egy, a Guinness World Records által kijelölt bíró is részt vesz, aki a helyszínen ellenőrzi, hogy a rekordkísérlet a megszabott feltételeknek megfelelően zajlik-e, és hitelesíti az eredményt.

A T-Home és a T-Mobile minőségi szolgáltatások széles skáláját biztosítja ügyfeleinek: tévét, internetet és telefont,  vezetéken és mobilon. A két márka téli ajánlataival már megmutatta, milyen könnyű összehozni a családot. Most arra vállalkoztak, hogy összehoznak több ezer hógolyózni és kikapcsolódni vágyó embert. A rendezvényen - a hógolyócsata rekordkísérleten kívül - számos szórakoztató program vár mindenkit, aki friss levegőn, vidáman, önfeledt kikapcsolódással szeretne eltölteni egy téli délutánt. Amennyiben az időjárás nem fogadja kegyeibe a hógolyózni vágyókat, a megfelelő hómennyiségről a szervezők gondoskodnak.

A hógolyócsata világrekord-kísérlet és a kapcsolódó programokra vonatkozó információk figyelemmel kísérhetők a folyamatosan frissülő http://www.hogolyorekord.hu/ honlapon.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.